Even heerlijk met de pen erop uit

Even helemaal niets. Bewapend met een lichte karperhengel, een koffertje, schepnet en onthaakmat lekker de kantjes afstruinen. Zorgen dat je niet opgemerkt wordt. Wachtend op een weg schietende dobber. Een heerlijke, effectieve en vooral spannende manier van vissen.Toch zie je het tegenwoordig maar weinig. Het gros kiest voor het statisch achter de hengels zitten. Op 26 juni 2010 organiseert de karpercommissie van SVBK een pendag.

Deze dag wordt om 9.00 gestart, waarna de volgende zaken aan bod komen:
• Uitleg materiaal
• Dobbers maken
• Omgaan met de vis
• Voer

Om 12.00 uur wordt er geluncht om vervolgens lekker te kunnen vissen. De dag eindigt om 17.00 uur. De kosten voor deze dag bedragen €20,- per persoon (incl. lunch).

Mocht jij hier interesse in hebben, geef je dan snel op, want vol=vol. Er is slechts plek voor 10 deelnemers.

Inschrijven kan op karpercommissie@svbdelfland.nl o.v.v. 'datum van inschrijven (dus de actuele datum ingeven) en Penvissen'

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.