Even op adem komen

Na een jaar hard werken is het hoog tijd voor een welverdiende vakantie. Even de batterij tot het maximale opladen zodat we daarna weer flink kunnen knallen. Juist, ik knijp er even lekker twee weekjes tussenuit. Waar ik naartoe ga…? Naar Frankrijk. Of de hengels mee gaan…? Ehhh... volgens mijn vriendin moet ik tijdens vakantie me niet met werk bezighouden.


Vanaf maandag zal er om de dag een nieuw artikel verschijnen in plaats van dagelijks. Even afzien natuurlijk maar twee weken zijn voorbij voor je er erg in hebt. Er valt namelijk nog genoeg te lezen op CarpFeeling en natuurlijk het forum.  

Op het forum zijn de moderators iedere dag aanwezig. Ze zijn te bereiken voor vragen dus als er iets is, trek gerust aan de bel.


Twee weken zijn voorbij voor je er erg in hebt. Daarna weer lekker aan de bak!

Ik ga nu weer snel verder met het inpakken van mijn auto. Kijken of ik nog ruimte overhoud voor wat smokkelwaar (karperhengels, onthaakmat, boilies, stretcher, steuntjes, bivvy, schepnet, voerboot  … )

Tot over twee weken allemaal!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.