Even stil staan...

Op het moment van schrijven hoor ik hier en daar de eerste weeën van het vuurwerkgeweld. Het jaar is al weer bijna om en de dampende kerstdagen staan voor de deur. Lekker met de schoonfamilie om tafel, met en glas doodgeslagen bier genieten van leuke anekdotes, fijne drankjes en vlees wat je zelf moet opwarmen op een kokend hete plaat. Gezellig…

Een mooi moment om het jaar door te nemen , want er is toch wel het een en ander gebeurt.Het was voor ons toch weer een jaartje hard werken. Naast dat we je elke dag een leuk artikel proberen voor te schotelen zijn we ook druk met het forum, technisch onderhoud en het verzinnen van leuke, vernieuwende ideeën. Veel werk maar dankzij de inzet van alle crewleden loopt het inmiddels als een geoliede machine.

Niet alleen het aantal leden en bezoekers, maar ook onze motivatie stijgt tot ongekende hoogte. Daarom zullen we je ook het volgende jaar weer verrassen met leuke initiatieven. Zo willen we bijvoorbeeld meer gaan doen met filmmateriaal, op zoek gaan naar nieuwe wateren voor de CarpCam en komen we met hele gave CarpFeeling kleding. Veel meer kunnen we helaas nog niet weggeven.

Bij deze wou ik heel graag de crewleden, Wilko Thomassen, Arnold Samsen, Tim van Zanten, Frank Avezaat, Tim Elleman, Ronald Kingma, Dirk-Jan Siebelink en Edwin Stoffels bedanken. Zonder hen was CarpFeeling niet wat het nu is. Onze sponsors maken het financieel haalbaar, waar we ze natuurlijk ook erg dankbaar voor zijn. Klik wat vaker op hun bannertjes zou ik zeggen.

We willen januari spetterend beginnen met een leuk cadeau van ons voor jullie. Dit om jullie te bedanken voor jullie leuke reacties bij onze artikelen en op het forum. Het is een cadeau dat je misschien wel heel goed kunt gebruiken in je eigen visserij. Een leuk cliff hanger om mee af te sluiten dacht ik zo.

Ik wens jullie prachtige feestdagen en een nog mooier nieuw jaar. Dat er maar veel mooie vissen je onthaakmat mogen bezoeken.

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.