Fox The Syndicate NL Update

Niet iedereen zal het zich kunnen herinneren maar in augustus 2016 heb ik al eens het nieuwe online medium kanaal van Fox International uitgelicht genaamd; The Syndicate. Op dit online platform kun je onder andere de nieuwste producten als eerste bekijken, alle film content van Fox-tv bekijken en zo heb je als eerste toegang tot de nieuwste ‘Mark Pitchers the Challenge', win-acties en informatieve artikelen van de Fox consultants die sinds kort zelfs door de Nederlandse consultants worden gepubliceerd.

Syndicate artikelen nu ook in het Nederlands

Het aanmelden voor dit medium is geheel gratis, het enige wat Fox nodig heeft is een email adres. Op deze manier word je ook direct aangemeld voor de nieuwsbrief, die je dan weer maandelijks als eerste een overzicht geeft over alle nieuwe producten. Zoals we van Fox gewend zijn zitten de product ontwikkelaars niet stil en kun je dus maandelijks een mooi overzicht van nieuwe producten verwachten. Tevens kun je in deze nieuwsbrief ook een win-actie terug vinden waarmee je zeer leuke prijzen kunt winnen. Deze maand maak je bijvoorbeeld kans de nieuwe Fox Camolite Brew-Kit Bag ter waarde van € 47,99 te winnen.

Onder het kopje Fox-TV vind je alle Fox video content van de landen door heel Europa. Het populaire Engelstalige The Challenge met Mark Pitchers of de nieuwste Fox Edges films. Tevens is er voor ons veel Nederlandstalige content te vinden zoals ‘een nachtje met Chris de Clercq’ en Fox Karpervissen TV wat boordevol uitleg over de nieuwe producten staat.

Artikelen zullen maandelijks worden aangevuld door de consultants van de Benelux. Tussen deze artikelen vind je onder andere reviews van de nieuwste Fox producten, informatieve artikelen in de vorm van praktijkvoorbeelden zoals de consultants ze in hun dagelijkse visserij gebruiken en tips en tricks rondom jaargetijden en product-gebruik.

Fox aan het woord; Bij Fox realiseren we ons dat je niet altijd vis kunt vangen, maar we willen je graag laten profiteren van de jarenlange ervaring van onze top consultants zodat we je de beste kansen op succes kunnen bieden. Mocht je onverhoopt toch niets vangen kun je toch op ons rekenen om je, zowel thuis of aan de waterkant, leerzame en vermakelijke content te bieden. En weet je wel succes te boeken dan horen wij dat graag om deze successen samen met jou te vieren, dus laat het ons weten via onze social media kanalen!

 

YouTube link uitleg Mark Noorman:

 

 

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.