Gastschrijver op CarpFeeling

Zoals je misschien al was opgevallen plaatsen wij tegenwoordig ook artikelen van zogenaamde 'gastschrijvers'. In veel gevallen zijn dit vaste bezoekers van CarpFeeling, die het leuk vinden hun avontuur of tips te delen met een groot publiek. Aangezien wij steeds meer van dit soort inzendingen binnen kregen, hebben we besloten om een formulier te maken waarmee je snel en gemakkelijk jouw verhaal kunt inzenden. Op deze manier kunnen we nog meer 'schrijftalent' aan je voorstellen.

 

Deel jouw avontuur met duizenden karpervissers
Deel jouw avontuur met duizenden karpervissers
Foto: Frank Avezaat

 

Je verhaal insturen

 

Karpervissen is een beleving. Een beleving die je perfect kunt verpakken in een goed en meeslepend verhaal. Uiteraard hoef je geen Alijn Danau of Rini Groothuis te zijn. Dat ben ik namelijk ook niet ;) Wel vinden wij het belangrijk dat de beleving goed naar voren komt en het plezier er af spat.

Heb jij een leuk verhaal, dat je graag wilt delen met een groot publiek, dan kan ook jij je verhaal insturen. Alle ingezonden artikelen worden aandachtig doorgelezen door de redactie van CarpFeeling en wanneer ze goed genoeg zijn worden ze gepubliceerd. Dit betekent dat jouw verhaal door duizenden karpervissers zal worden gelezen.

 

Zorg voor goede fotografie
Zorg voor goede fotografie
Foto: Erwin van Hensbergen

 

Eisen

 

Waar moet je verhaal, artikel of tip aan voldoen voor wij er mee aan het werk gaan? Om te beginnen moet het bestaan uit minimaal 500 woorden. Vanzelfsprekend moeten de zinnen lekker lopen en er zo min mogelijk spelfouten aanwezig zijn. Wij lopen de teksten na en corrigeren dit als het nodig is. 

Op CarpFeeling hechten wij veel waarde aan goede fotografie. Wanneer een foto te klein en/of onscherp is, hebben wij hier niets aan. Zorg er dus voor dat iedere foto minimaal 800 x 600 pixels groot is en voldoende scherpte bezit. Per 200 woorden plaatsen wij een foto. Een tekst van ongeveer 600 woorden zal dus 3 foto's bevatten. Ook wordt er één foto bewerkt als inleidende afbeelding. Voor een stuk van 600 woorden lever je dus minimaal 4 foto's aan.

 

Beleving, avontuur en leuke tips zijn altijd welkom
Beleving, avontuur en leuke tips zijn altijd welkom
Foto: Frank Avezaat

 

Vragen

 

Heb jij nog vragen over het inzenden van een verhaal, dan kun je die stellen via ons contact formulier of door een comment achter te laten onder dit artikel. Heb jij al een leuk verhaal liggen, aarzel dan niet en stuur hem op via het onderstaande formulier!

 

Formulier 

 

Deze foto's mogen gepubliceerd worden

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.