Gastschrijvers

Aan het begin van het jaar hebben we een aantal goede voornemens aangekondigd. Eén van die voornemens was dat wij vaker gastschrijvers aan het woord willen laten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er heel veel karpervissers rondlopen met interessant gedachtegoed, leuke verhalen of een vlijmscherpe kijk op de zaken. Bovendien is het gewoon leuk meerdere mensen aan het woord te laten.
 


Kruip jij graag in de pen en ben je in het bezit van goede foto's dan zijn wij op zoek naar jou! Of het nu gaat om een leuk verhaal, sessie verslag, een nieuwe rig of een handige tip. Alles is welkom. Schrijf over iets dat jij leuk vind en wij zorgen ervoor dat alle inzendingen aandachtig worden gelezen en beoordeeld. Is jouw artikel goed genoeg dan kun je er zeker van zijn dat het een mooi plekje krijgt op jouw favoriete site. 
 


Deel je verhaal met duizenden karpervissers


Lijkt het jouw leuk dat jouw verhaal gepubliceerd wordt op CarpFeeling, aarzel dan niet en stuur jouw verhaal in naar contact@carpfeeling.com. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.