Girl power!

Het kan je bijna niet zijn ontgaan. Facebook en verschillende fora's ontplofte en zelfs Radio 3FM en Hart van Nederland hebben er aandacht aan besteed. 'Hot news!' Ik heb het natuurlijk over onze enige echte Lizette Beunders die in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 23:00 uur het wereldrecord voor vrouwen op haar naam wist te schrijven.
 

Vrijdag 9 november vertrok Lizette samen met haar vrouw Bianca Venema richting Heron Lake. Het plan was om tot 14 november te blijven. Vanwege de goede vangsten besloten beide dames er 4 dagen aan vast te plakken. Bovendien waren ze de 17e precies één jaar getrouwd wat ze dan aan de waterkant konden vieren. Heerlijk, zo'n gezamelijke hobby!
 


Shoulders geeft zich niet zomaar gewonnen!
 

Gedurende de hele sessie visten de dames met de Solution XL boilies van MTC. Met een totaal van dertien vissen, waarvan vier boven de 20 kg, verliep de sessie erg goed! 

Omdat het algemeen bekend is dat 'Shoulders' een zwak heeft voor de Cell van Mainline werd besloten een hengel te voorzien van dit aas. Dit kon de grootste vis van Abbey niet weerstaan.
 


Lizette Beunders met shoulders op een magistraal gewicht van 38.250 kg!


Met het gewicht van precies 38.250 kg kan Lizette Beunders zich de nieuwe recordhoudster noemen. Wat een prestatie Lizette. Van harte gefeliciteerd. Het is je gegund!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.