Goed nieuws!

Het is weer maandag. Het weekend is ook deze keer weer veel te snel voorbij gegaan. Ik ben (net als de meeste van jullie) al weer hard aan het werk en hoop dat ook de week snel en vlekkeloos verloopt. Met dit weer wil ik niets liever dan aan het water zitten. Ik denk dat dit geldt voor elke karpervisser.

Om jullie iets te geven om naar uit te kijken wil ik daarom beginnen met een aankondiging. Een aankondiging die bij de meeste van jullie een lach op het gezicht zal toveren. Om te beginnen is het vanaf vandaag mogelijk je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Via deze e-mail wordt je als eerste op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent CarpFeeling. Inschrijven kan links onder het menu en uiteraard houden we jouw gegevens strikt voor onszelf.

Het tweede nieuwtje, en misschien wel de leukste.... we gaan weer beginnen met het live uitzenden van onderwaterbeelden. En hoe!!


Het is een tijdje stil geweest omtrent de CarpCam HQ maar dit had een hele goede reden. We zijn namelijk aan de slag gegaan met nieuwe technieken om zo het kijkplezier te vergroten. Want waar staat de 2 voor in CarpCam HQ2 ? Deze 2 staat voor meer interactie. Het is nu voor ons mogelijk om meerdere camera beelden tegelijk uit te zenden. Zo zie je niet alleen wat er onderwater, maar ook wat er bovenwater allemaal gebeurt.

Ook is het vanaf nu mogelijk in te zoomen op de rig, belangrijke informatie live door het beeld te laten lopen en de rig aan te wijzen. Je mist dus niets van het spectakel!


De aanbeet en run in een beeld!

Dit is slecht een klein tipje van alle nieuwe mogelijkheden die het nog leuker maken wanneer wij gaan vissen voor jullie als publiek.

We zijn inmiddels begonnen met voeren en de eerste karpers hebben zich al gemeld voor de lens van de CarpCam HQ2. We voeren zoals gebruikelijk met de knikkers van MTC (MB8) en de partikels van AVK (tijgernoten). Dit doen we omdat we inmiddels een torenhoog vertrouwen hebben is hun aas en het zich elke keer weer heeft bewezen voor onze lens.


Dat we er maar weer een aantal weten te strikken

We beginnen zondag morgen (8 juli 2012) om 10 uur met de live uitzendingen. Zorg er dus voor dat je genoeg te knabbelen in huis hebt want ik denk dat we weer prachtige beelden te zien gaan krijgen.

Wanneer de karpers regelmatig de voerstek bezoeken zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk onze rigs laten zakken. Ook deze keer zullen proberen zo veel mogelijk nieuwe producten en technieken te testen voor de camera. Uiteraard kondigen wij dit tijdig aan op de homepage van CarpFeeling.

Een fijne maandag en we spreken elkaar zondag!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.