Happy new year!

Een gloednieuw jaar is aangebroken en wij wensen jullie een fantastisch 2015 toe met veel geluk, gezondheid en prachtige karpers voor jou en je naasten.

Het mooie van een nieuw jaar is de frisse start. Of het afgelopen jaar nu successen of tegenvallers heeft gebracht, iedereen start weer met een schone lei en zeer waarschijnlijk met frisse doelen. De kans is immers groot dat je je geluk op nieuwe wateren gaat beproeven en/of nieuwe targetvissen in het vizier hebt. Veel plezier met het najagen van deze nieuwe doelen en hopelijk behaal je deze.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.