19 januari: Hareco's Carp Show

Na het succes van vorig met meer dan 1000 bezoekers, komt er op zaterdag 19 januari een vervolg van de Carp Show bij Hareco Hengelsport. Het oppervlakte wordt voor deze dag uitgebreid naar maar liefst 3200 m2. Natuurlijk zijn er weer een hoop bekende karpervissers aanwezig zoals Martin Locke, Frank Warwick, Alijn Danau, Ed Skillz, John Caeyers, Carlo Carpels, Koen Koops, Rick Warren, Ardy Veltkamp, Ronny de Grootte, Adam Reed, Rick Townley, Remon de Zeeuw, Mario Gijbels en nog veel meer.

Naast de vele bekende vissers zijn er ook 30 standhouders aanwezig van alle grote merken zoals Solar, Ridgemonkey, Grizzly, Prologic, CCMoore, Trakker, Nash etc. Deze zullen je natuurlijk de allerlaatste producten laten zien. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd en dit is nog gratis ook. Tevens is er live muziek en entertainment voor de kids. Wij zien geen reden om dus zaterdag je navigatie niet in stellen naar Sliedrecht. 

 

Nieuw dit jaar!

Dit jaar hebben ze een extra groot gedeelte ingericht als koopjeshal, waar natuurlijk een hoop spectaculaire aanbiedingen te vinden zijn. Tevens zullen er maar liefst drie lezingen worden gegeven over de dag heen. Om 11.00 uur mag Alijn Danau het aftrappen, waarna om 13:00 uur Ed Skillz je gaat bijpraten over fotografie. Als afsluiter kan je om 15:00 uur luisteren naar niemand minder dan Frank Warwick. 

Primeurs

Tijdens de Carp Show zullen er diverse primeurs worden getoond. Zo zijn er veel nieuwe producten te zien van onder andere Grizzly, Century en Sonik. De laatste nemen hun nagelnieuwe XTRACTOR hengels mee. Deze 9 en 10 ft hengels zijn semi telescopisch en hebben dus maar een transportlengte van respectievelijk 113 en 125 cm. Century zal voor het eerst in Europa de Stealth Carbon Pod, Black Aluminium-spreidblok en de  CQ 2019 laten zien. 

Meer weten?

Benieuwd wat je allemaal van deze winkel mag verwachten? Wij gingen op bezoek tijdens de opening van het pand en maakten een uitgebreid fotoverslag voor je. Kijk voor de laatste informatie op de Facebookpagina van Hareco Hengelsport.

Waar: Blankenstraat 4 in Sliedrecht
Wanneer: Zaterdag 19 januari 2019 vanaf 09.00 uur
Entree: Gratis
Parkeren: Gratis

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.