Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht

5 T/m 7 november zullen de veemarkthallen in Utrecht weer in het teken staan van de Hengelsport- en Visbotenbeurs. Vorig jaar bleek de beurs met 13.500 bezoekers weer een groot succes en het belooft ook dit jaar een heel leuk en interessant evenement te gaan worden elke hengelsporter.Met ruim 120 standhouders zal er weer genoeg te beleven zijn. Enkele exposanten die voor ons interessant zijn: Nash Tackle, Fox, Harrison Rods, JRC, Shimano, The Carp Specialist, boiliedesign en zo kunnen we het lijstje nog wel even aan blijven vullen. De beurs is niet alleen gericht op het karpervissen, maar gelukkig valt er voor ons meer dan genoeg te beleven en met name de laatste jaren zijn er steeds meer karper-gerelateerde standhouders bijgekomen waardoor de Hengelsportbeurs in Utrecht toch een kleine karperbeurs is geworden. Ook zullen er weer enkele nieuwe producten op de Hengelsportbeurs geïntroduceerd worden waaronder de nieuwe Gulp! aasrange van Berkley.


Berkley met zijn nieuwe aaslijn Gulp!

De hengelsportbeurs Utrecht is zoals gezegd van 5 t/m 7 november en is elke dag geopend van tien uur 's ochtends tot vijf uur 's middags. Entreekaarten kosten €10,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen en op de site van de Hengelsport- en Visbotenbeurs zijn kortingsbonnen uit te printen welke je een korting geven van €2,- per persoon en parkeren is gratis!Adres Veemarkthallen:
Sartreweg 1-3
3573 PW Utrecht


Wie weet tot ziens op de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2010!

Arnold Samsen

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.