Hengelsport Outdoor Fair 2014

Over iets meer dan een maand is het weer zover en wordt het Eiland van Maurik weer omgetoverd tot een toneel voor diverse visdisciplines. Op 6 en 7 september zullen nieuwigheden hun opwachting gaan maken in diverse tenten, zullen er demonstraties worden gegeven en is er natuurlijk plek waar je onder genot van een hapje en drankje, slap kan ouwehoeren over alles wat onze visserij zo spannend maakt. De Hengelsport Outdoor Fair is het grootste vis event van de BeNeLux in de buitenlucht. Jaarlijks trekt dit event weer duizenden hengelsportfanaten vanuit Nederland en België die hun heil zoeken op de grootschalige 50.000m2 aan activiteit.

Deelnemers

Ondanks dat het een event is voor alle visdisciplines, was de karpertak in 2013 al goed vertegenwoordigd. Voor 2014 zal dit niet anders zijn en zullen bedrijven als een AVK, Diamond Baits, Cipro, De Diff, de KSN en Strategy vertegenwoordigd zijn. Daarnaast zullen er ook weer een aantal hengelsportzaken aanwezig zijn voor de aanschaf van diverse koopjes. De Hengelsport Outdoor Fair is tevens een mooie mogelijkheid voor de karpervissers onder ons die ook in de winter snoek proberen te vangen, om leuk kunstaas te scoren. Voor de 2014 editie hebben zich al meer dan 100 standhouders aangemeld waardoor er qua innovatie ook heel wat te zien zal zijn!
 


Innovatie met de handige fishfinder van het Amerikaanse Deeper 

Interessante producten

Qua leuke producten kunnen we onder andere de Deeper Fishfinder verwachten die we al behandelden in het Random nieuws van april 2014. Een handige kleine fishfinder die je achter je voerboot laat varen of met een hengel kan werpen. Door middel van een bluetooth verbinding kun je de bodemdiepte bekijken op het scherm van je smartphone. De Deeper Fishfinder zal gedemonstreerd worden voor de geïnteresseerden onder ons. Een andere leuke partij die zeker een bezoekje waard is, is www.voertonnen.nl. Een website welke volledig gespecialiseerd is in de verkoop van (afsluitbare) voertonnen. Voertonnen komen in onze hobby geregeld voor. Denk aan de opslag van boilies en (droge) partikels. Voertonnen.nl heeft een enorm assortiment aan voertonnen en voerscheppen waar zeker wat voor je tussen zal zitten!

 


Handige voertonnen van de website voertonnen.nl


Zoals gezegd zal de Hengelsport Outdoor Fair plaatsvinden op 6 en 6 september. De deuren gaan om 10:00 uur open en sluiten om 17:00 uur. Bij het event is voldoende parkeergelegenheid dus met de auto komen is geen probleem. De entree bedraagt een 10,00 euro en wanneer je nu online je toegangskaarten koopt, krijg je 2,50 euro korting.  Mocht je dus nog een vrij plekje hebben in je agenda, dan is dit event een prima dagbesteding! Voor meer informatie en het laatste nieuws surf je naar;  www.hs-outdoorfair.nl
 


Volop demonstraties van voerboten, hengels en vistechnieken

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.