Het CF Team breidt uit

Jarenlang is CarpFeeling gerund door een aantal fanatiekelingen die dag in, dag uit bezig waren met het verzamelen en schrijven van leuke content. Dit selectieve clubje bestaat uit een aantal 'diehards' die naast een leuke schrijfstijl ook nog eens erg veel te vertellen hebben. Toch laten wij sinds afgelopen jaar steeds vaker verschillende 'gastschrijvers' aan het woord. Veel van onze trouwe bezoekers hebben ons al laten zien dat ze heel veel in hun mars hebben. Neem bijvoorbeeld Jan Schipper.
 
  Jan heeft een enorme bult ervaring en het talent om deze avonturen op een prachtige, schilderachtige manier op papier te zetten. Zo heeft hij inmiddels al 16 artikelen speciaal voor CarpFeeling geschreven. Stuk voor stuk totaal verschillende verhalen die toch iets gemeenschappelijk hebben, namelijk dat ze allemaal naar meer smaken.

Sinds vandaag kunnen wij jullie mededelen dat Jan Schipper zich aansluit bij het CF Team. We kunnen dus blijven genieten van de prachtige avonturen, zijn handige tips en leuke anekdotes. We heten je van harte welkom en hopen nog heel veel van je te mogen lezen!


Jan Schipper; een bult ervaring en een prachtige manier van schrijven


Wil jij meer weten over Jan Schipper of heb je iets te vragen? Neem dan een kijkje op zijn pagina en laat gerust een reactie achter.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.