Het is tijd om te vissen

"Wanneer vissen jullie weer voor de cam?" Een vraag waar we dagelijks antwoord op moeten geven. Helemaal nu de karpers zich weer massaal laten zien voor de lens van onze onderwater camera. We hebben goed nieuws voor jullie, want aankomend weekend is het weer zover. We gaan weer vissen!


Ze zitten er weer ...

Het was een week lang erg rustig voor de CarpCam. Het draaien van de wind was de boosdoener. Dit instinctieve gedrag is elke keer weer heel goed waar te nemen. Op een eenzame (grote) schubkarper na was er weinig te zien. Zelfs de grote hoeveelheid witvis bleef weg. Omdat we deze enige vis (nog) niet weg wouden vangen hebben we besloten om even te wachten tot de rest weer van de partij was.


Hoeveel zullen er deze keer uitkomen?

Aangezien de rest weer van de partij is, worden de camera's weer van stal gehaald en gaan we live vissen. Vrijdag 11-11-11 is het zover en wordt er live geknald!! Om precies 15:00 laten we onze rig voor de cam zakken. We blijven dan tot ongeveer 12:00 uur de volgende dag door vissen. Eens kijken hoeveel we er op het droge kunnen krijgen.

Tot vrijdag!!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.