Het is weer hoog tijd om prijzen weg te geven

Aangezien er niets leukers is dan mensen blij te maken met leuke karperspullen leek het ons wel leuk weer een actie op poten te zetten. Zunnebeld Zwolle heeft een tweetal prachtige prijzen beschikbaar gesteld voor deze actie, namelijk een hagel nieuwe Fox Evolution bedchair en chair.


Wat moet je doen om deze mooie prijzen te winnen?

Ergens op de website CarpFeeling.com hebben wij de onderstaande foto geplaatst. Het enige verschil tussen deze en de verstopte foto is, dat deze is voorzien van een code. Vind jij deze foto, mail dan deze code naar erwin@carpfeeling.com.


Zoek deze foto, maar dan met wincode

De eerste goede inzending wint een spliksplinter nieuwe Fox Evolution bedchair t.w.v €250,-. Voor de tweede goede inzending hebben wij een prachtige Fox Evolution Chair t.w.v. €125,-. De derde goede inzending verwennen wij met een stijlvolle CarpFeeling cap en muts.

Dus heb je even niets te doen op je werk of heb je een vrije avond. Snuffel even goed door de site en wie weet ga jij er wel vandoor met deze schitterende prijzen. Succes allemaal!

Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door:
Zunnebeld Zwolle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.