Het kan nog mooier

Super gaaf natuurlijk, dat je bij ons live onderwater beelden kunt bekijken. Maar is het niet veel leuker als je ook te zien krijgt wat er allemaal op de kant gebeurt. Dus niet alleen de aaspresentatie, de azende karpers en de aanbeet, maar ook het ingooien, de dril, het behandelen en showen van de vis!Dat moeten net als ons, vele van jullie ook hebben gedacht. Waarom niet gewoon doen? Niet alleen een camera onderwater maar ook één op de hengel waarmee we vissen.

Vrijdag 27 augustus reizen we af naar het Weddermeer om jullie een lang weekend te vermaken met deze vorm van vissen. Een prachtig heldere zandafgraving waar veel en vooral grote karpers rond zwemmen. Volg ons op de voet, want wie weet vangen we wel een paar van die dikke dames!!

Één van de vele "dikke dames" van het weddermeer

Omdat we nog flink wat voorbereidingen moeten treffen moeten we de live CarpCam volgende week uit het water halen. Je zult het dus 3 weken zonder moeten doen.

We houden jullie op de hoogte!

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.