Het Nashbait boek - begin april verkrijgbaar

Kevin Nash staat bekend als één van de meest innovatieve vissers uit de karperscene en een man die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de karpervisserij. Hij kwam uit de tijd waarin vooral met aardappelen en brood werd gevist, maar richtte met zijn passie voor aas een zeer succesvol (aas)bedrijf op onder zijn eigen naam. Nu, jaren later, mogen we concluderen dat het aas van Nash voor veel prachtige vangsten heeft gezorgd en als we eerlijk zijn heeft bijna iedere karpervisser wel eens met dit aas gevist. Vele deden dit met succes.

Het boek telt maar liefst 84 full colour pagina's
Het boek telt maar liefst 84 full colour pagina's

Naast de terugkeer van enkele succesvolle boilies, zoals de legendarische Scopex Squid, brengt Kevin begin april ook een naslagwerk uit dat je GRATIS mee kunt nemen bij je plaatselijke Nash dealer. Dit boekwerk op A5 formaat bevat maar liefst 84 full colour pagina’s (!) en staat vol met Kevin zijn visie op modern karperaas en de inzet daarvan. Niet alleen de meest succesvolle producten van Nashbait staan erin beschreven, maar ook informatie over presentaties, oppervlaktevisserij, attractief aas en aas met hoge voedingswaarden.

Het Nashbait boek ligt begin april voor je klaar bij de Nash dealer en is, zoals gezegd, gratis mee te nemen. Doe dit vooral, want zelfs de meest doorgewinterde karpervisser zal er iets van op kunnen steken!

Zelfs de meest doorgewinterde karpervisser zal er iets van op kunnen steken
Zelfs de meest doorgewinterde karpervisser zal er iets van op kunnen steken

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.