Het tweede nieuwe member stelt zich voor

Vorige week kondigden we jullie ons nieuwste Team member Jan Schipper aan. Nu is het tijd voor onze nieuwste aanwinst, namelijk de 'jonge hond' Thimon Dokter. Thimon kennen we van zijn inspirerende avonturen, die hij al vaker een plekje wist te geven op CarpFeeling. Zijn luchtige manier van schrijven, brede kennis en oog voor technieken kunnen wij maar wat goed gebruiken bij CarpFeeling. Welkom bij het team Thimon. Dat we nog maar veel van je mogen lezen!

Thimon stelt zich voor

In de 22 jaren die ik nog maar oud ben heb ik al aardig wat uren en dagen versleten aan de waterkant. Ik begon als een ventje van vier jaar oud met een vast hengeltje op brasem. Voor mijn leeftijd toen een erg leuke bezigheid. Met een vette brasem had je als ventje van vier jaar oud een geweldige sport. De hengel kreeg ik op mijn verjaardag en sindsdien kreeg ik het vissen als een hobby te pakken. Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot een deel van mijn leven en sinds ik ouder werd zocht ik steeds meer uitdaging. Een brasem werd een zeelt, een zeelt een snoek, een snoek een karper! En toen ineens barste de echte passie los….. Karpervissen! Dat moest hem worden. Het spektakel van deze krachtige en grote vis steeg voor mij boven alles en elke visserij uit. Sindsdien ben ik dagelijks druk met het plannen, voorbereiden en uiteindelijk het vissen van de sessie zelf. Daar naast heb ik nog de passie te schrijven over mijn belevingen en natuurfotografie. Eigenlijk moet ik toegeven dat ik in de periode van maart tot en met eind oktober fanatiek op karper vis. Daar naast heb ik in de koude wintermaanden nog een passie voor het dood aas vissen op snoek. Op de koude winter dagen vind ik het erg leuk mijn tijd hier mee in te vullen.
 


Visveiligheid is voor mij ontzettend belangrijk!


Lees hier meer over Thimon Dokter

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.