Huishoudelijk mededeling

Aan het begin van dit jaar vertelden we jullie dat we CarpFeeling gaan uitbreiden met een hoop leuke, nieuwe toevoegingen. Dit om CF nog leuker te maken voor jou als bezoeker. Om deze vernieuwingen goed door te voeren waren we genoodzaakt een nieuwe webserver aan te schaffen. Met deze server zal de website sneller lopen, gaat het streamen van live beelden beter, wordt de veiligheid vergroot en kunnen we gebruik maken van de nieuwste technieken.
 


Deze server is inmiddels aangeschaft waardoor het nu tijd is CarpFeeling over te zetten. Dit overzetten zal bijna een hele dag in beslag nemen en donderdag gaan wij hier even lekker voor zitten. Het kan dus gebeuren dat je favoriete website donderdag 7 februari niet altijd even goed bereikbaar is.
 


Zo gaat CF weer jaren mee ...


Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat deze werkzaamheden niet al te veel tijd in beslag nemen zodat jij er zo min mogelijk last van zult hebben.
 

M.v.g. CarpFeeling Crew

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.