In memoriam: Michel Hollaar

Gisterenavond bereikte ons het zeer droevige bericht dat Michel Hollaar op zondag 28 februari om het leven is gekomen bij een tragisch ongeval. Michel is slechts 53 jaar oud geworden.

Michel kan worden gezien als één van de meest actieve personen binnen de karpervisserij en zijn overlijden slaat dan ook in als een bom bij velen. Wie Michel heeft gekend weet dat hij zich altijd op allerlei gebieden inzette voor de visserij. Zo was hij al jarenlang een van de grote steunpilaren van De KSN, was hij bestuurslid bij Sportvisserij Zuidwest Nederland en heeft hij veel betekend binnen diverse visverenigingen. Recent was hij erg druk met het ondersteunen/organiseren van karperuitzettingen in den lande. Michel was een man die altijd meer gaf dan hij nam. Bedankt daarvoor Michel!

Namens de redactie van CarpFeeling wensen wij zijn familie, vrienden en nabestaanden sterkte toe bij het verlies van Michel. Zijn verlies zal een grote leegte achterlaten binnen de karpervisserij.

Update 29-02-2016 te 16.20 uur

Zojuist is er een officieel persbericht naar buiten gebracht door Sportvisserij Nederland en De KSN. Dit persbericht is hier te bekijken. Tevens is er een online condoleanceregister opengesteld. Dit condoleanceregister is te bezoeken via onderstaande link:

https://www.memori.nl/gedenkplaats/michel-hollaar/

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.