JRC-Kanjers 2011

Zoals de vaste bezoekers van ons gewend zijn, doen we normaal gesproken niets met persberichten. We zijn per slot van rekening geen reclame-uithangbord. Nou ontvingen we vorige de week een bericht, waarvoor we één keer een uitzondering willen maken. Dit persbericht sloeg namelijk ook op ons. Ik ben genomineerd voor de JRC Karperpromotor 2011!!


Ik wil jullie hartelijk danken voor deze blijk van waardering!  Bovendien wil ik hier aan toe voegen dat het initiatief CarpFeeling niet haalbaar was zonder alle hulp die we hierbij krijgen. Mensen die naast hun full-time baan dagelijks meewerken aan nieuwe technieken, teksten en ideeën. Bedankt allemaal. Deze nominatie geeft ons nog meer energie om er weer een super jaar van te maken.


Persbericht: Uitreiking JRC-Kanjers 2011

In het weekend van 5 en 6 februari a.s. vindt in de Zwolse IJsselhallen weer de jaarlijkse beurs CARP Zwolle plaats. Vanzelfsprekend is ook Dé Karperwereld van de partij en dit magazine maakt graag van de gelegenheid gebruik om dan samen met JRC opnieuw de prijzen uit te reiken aan Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte van 2011. JRC en Dé Karperwereld hebben elkaar gevonden in het streven om de traditie van de verkiezing van Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte voort te zetten, dit in navolging van de eveneens prestigieuze Cobra Cup van weleer. De uitreiking vond in februari 2010 voor het eerst in de nieuwe opzet plaats onder de naam JRC-Cup en dat gaat nu dus opnieuw gebeuren. Beide felbegeerde Cups zullen worden uitgereikt tijdens CARP Zwolle 2011.


Nominatieronde gesloten

Vanaf 15 november 2010 tot en met 15 januari j.l. werd het karpervissende publiek zélf in de gelegenheid gesteld de twee ‘JRC-Kanjers’ te nomineren. Van die gelegenheid is volop gebruik gemaakt! Uit de werkelijk honderden nominaties blijkt maar weer dat er groot belang aan wordt gehecht dat deze zeer gewilde prijs bij een karpervisser terecht komt, die het ook daadwerkelijk verdient in het zonnetje gezet te worden!


De grootste kanshebbers zijn…

Vele nominaties moesten er worden afgevinkt voor de nominaties van Dé Karperbelofte. Een grote hoeveelheid namen van jeugdige vissers passeerde de revue, maar enkele namen sprongen er ruim bovenuit. Het gaat te ver om iedereen te noemen, daarom is besloten de drie hoogstgeplaatste vissers in het eindklassement bekend te maken:
 
Daniel Takken


Bart van Bezouw


René Treffers


Zij zullen zaterdag 5 februari a.s. gespannen af moeten wachten wie van hen er gaat strijken met de eretitel Karperbelofte van het Jaar én het JRC-prijzenpakket ter waarde van € 1.300,-

De nominatieteller voor Dé Karperpromotor sloeg bijna uit tot in het rood. Hierbij leverden de namen in de top drie een nek-aan-nek race. Dat wil veel zeggen over de waardering die deze vissers genieten bij het publiek. De uiteindelijke drie kanshebbers maken eveneens zaterdag 5 februari a.s. hun opwachting in de lezingzaal van de IJsselhallen tijdens CARP Zwolle 2011. JRC en Dé Karperwereld heten de volgende drie heren daarom van harte welkom:


Eén van hen wordt gehuldigd als Dé Karperpromotor 2011 en mag die dag zijn auto vullen met het door JRC beschikbaar gestelde prijzenpakket ter waarde van € 2.300,- . Als dat niet een goed begin van het nieuwe seizoen is! Alle zes de genomineerden mogen aanstonds een persoonlijke uitnodiging tegemoet zien om tijdens de spannende bekendmaking aanwezig te zijn.


Beloning inzenders

Elke tiende inzender van een nominatie mag zich verheugen op een leuk presentje, dat eveneens door Pure Fishing beschikbaar is gesteld. Omdat Pure Fishing niet alleen maar JRC-producten verdeelt, maar bijvoorbeeld ook het onlangs gepresenteerde en ronduit revolutionaire GULP! CARP van Berkley, wordt er aan iedere tiende naam uit de inzendingslijst een gratis kilozak 'Particle Bomb'-boilies ter waarde van € 11,95 verstuurd! Daarnaast worden er tien inzenders uitgeloot en vervolgens beloond met een gratis jaarabonnement op Dé Karperwereld ter waarde van € 45,- Bent u al abonnee van het magazine? Geen probleem, dan kunt u deze waardebon gebruiken om uw reeds lopende abonnement gratis met zes nummers te verlengen!

Kort na CARP Zwolle mogen de gelukkige inzenders zich verheugen op dit fraaie presentje van Pure Fishing en Dé Karperwereld.


Komt dat zien!

Tijdens de eerste beursdag van zaterdag 5 februari a.s. zal voor aanvang van het lezingprogramma om 10.30 uur de spannende uitslag bekend worden gemaakt. Robert Valkeneer en Sjouke-Jelmer Land van Pure Fishing zullen samen met Franklin Broeckx en Mark van Balveren van Dé Karperwereld de presentatie op zich nemen. Bent u erbij om uw favoriete belangenbehartiger bij te staan en de uiteindelijke winnaars toe te juichen? Komt dat zien!

Zaterdag 5 februari a.s. om 10.30 uur tijdens Carp Zwolle 2011

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.