Kerstrede 2015

'Landgenoten'. Dat is hoe Bea (ja, ik mag Bea zeggen) een kerstrede zou beginnen. Ik begin gewoon met 'vriend van CarpFeeling'. Bedankt! Bedankt dat jij ons dagelijks een bezoekje brengt. Dat jij ons voorziet van leuke reacties en zo af en toe een leuke foto of een goed verhaal opstuurt. Mede door jou blijven wij gemotiveerd om CarpFeeling dagelijks te voorzien van een verse lap tekst. 

8 Jaar geleden heb ik dit prachtige initiatief leven in geblazen en heb het zien opgroeien tot wat het nu is. Een website die dagelijks door meer dan 2500 mensen wordt gevonden. Dagelijks was ik hier druk mee en de oplettende lezer is het dan ook opgevallen dat mijn bijdrage momenteel minimaal is. Dit is natuurlijk niet zomaar. Ik ben namelijk vader geworden van een prachtige dochter. Haar naam is Amélie, en je zult begrijpen dan mijn prioriteiten nu even ergens anders liggen. Een nieuw luiertje, flesje opwarmen, spuugdoekjes in de aanslag, knuffelen, een infantiel stemmetje opzetten, lekker in de tummy tub (ik kende het woord eerst ook niet), zelf proberen slaap te pakken en daarna begint alles weer van voor af aan ... Misschien dat je het kent ...

Mijn prachtige dochter Amélie

Gelukkig ben ik omringd door een fantastisch team dat meteen vanaf dag één mijn werkzaamheden heeft overgenomen. Erg fijn wanneer je je 'oudere kindje' kunt toevertrouwen aan je collega's. Hiervoor wil ik de crewmembers van CarpFeeling hartelijk danken. Jullie verrichten fantastisch werk! Zonder jullie had dit prachtige initiatief nooit zo goed gewerkt.

Terugblik 2015

Er is het afgelopen jaar aardig wat gebeurt. Zo hebben we begin dit jaar een nieuwe website gelanceerd die voor iedereen veel gebruiksvriendelijker is. Ook ons forum is aangepast waardoor hij op je mobiel erg prettig is in gebruik. Bovenal was 2015 het jaar waarin we deden waar we goed in zijn, namelijk het plaatsen van leuke content. Je kon op CarpFeeling iedere dag weer iets leuks van ons verwachten. Zo schotelde we je de ene dag een Voice-over voor, en was de dag daarop gevuld met een kakelverse Random Nieuws van Tim van Zanten. Ook de nieuwe rubriek Facebook Finest van Frank Avezaat werd een begrip terwijl de CarpComic van mij inmiddels de 200ste editie heeft bereikt. Ook Jan Schipper wist met zijn nostalgische verhalen vele harten te winnen terwijl Tom Lenters je met zijn artikelen meenam op avontuur. Zo zie je maar, je raakt nooit uitgepraat over onze prachtige hobby! 

Fijne feestdagen en laten we er weer een topjaar van maken!

Hierbij wil ik jou als lezer, onze sponsors en de crewleden fantastische feestdagen wensen. Wees voorzichtig met vuurwerk!! Het knopen van rigs gaat lastig zonder vingers... 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.