Kerstrede 2016

Kerst is de tijd waarbij je waarschijnlijk je gourmetstel weer staat af te stoffen om later vandaag je kamer blauw te stoken (of waarbij je inmiddels al weer druk bezig bent in de keuken om een speciaal kerstdiner te maken). Natuurlijk is kerst ook het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Een heel roerig jaar als je het mij vraagt. Ten tijde van schrijven van dit artikel staat het nieuws weer bol over Berlijn, maar ook Brussel staat nog op ons netvlies geschreven. Naast ellende zien we ook veel mooie dingen, want momenteel is Tijn helemaal hot en zijn gelakte nagels bij mannen ineens niet zo gek.

Een groot gemis voor De KSN en de karpervisserijEen groot gemis voor De KSN en de karpervisserij

Misschien zit jij nu je rigs voor volgend jaar dus al te knopen met gelakte nagels :-) Maar goed we zijn geen algemene nieuwssite en dus terug naar onze hobby. Helaas was het daar ook een jaar met enkele inktzwarte dagen. Het overlijden van Michel Hollaar sloeg in als een bom en toen werd het pijnlijk duidelijk hoeveel deze enorm gedreven man wel niet deed voor de KSN en andere hengelsportverenigingen en federaties. Maar ook John Jansen, die bekend is geworden door zijn bijdrage aan de klassieker “Op Jacht Naar Grote Karper” van Rini Groothuis, is te vroeg heen gegaan.

Een woord van dank

Bij kerst hoort ook een woord van dank en ten eerste wil ik jullie bedanken. Zonder jullie dagelijkse bezoeken aan onze site hadden we geen bestaansrecht. Dit doen jullie natuurlijk voor de artikelen die we normaal gezien dagelijks plaatsen. Deze worden vooral verzorgd door de crew members. Met regelmaat schrijven vergt een hoop toewijding en tijd, waardoor je ook ziet dat de samenstelling van de crew door de jaren heen is veranderd.

Klein spiegeltje tijdens een socialHet hoeft niet altijd groot te zijn om te genieten. Een klein spiegeltje tijdens een social met Jan.

Dit jaar hebben we afscheid genomen van Tim (die nog wel als gastschrijver actief is) en Ferenc, maar werden we verblijd met diverse nieuwe schrijvers zoals Ruud, Tim Lomans, Lorain, Willem, Bob en Sam. Maar natuurlijk hebben ook Tom en Jan weer enorm veel leuke en interessante artikelen geproduceerd. Ook Erwin is nog steeds betrokken bij onze website en vervult een rol als vormgever, waarbij hij ook verantwoordelijk is voor de gave designs in onze webshop! Ik denk dat ik ook namens Frank spreek als ik zeg dat we ons gelukkig prijzen met zo'n leuke en diverse groep met mensen. Een woord van dank gaat ook uit naar de adverteerders bij ons op de site. Zonder hun zou het niet mogelijk zijn om jullie dagelijks te voorzien van gratis content.

de administratieve krachtDe administratieve kracht achter jullie dagelijkse content

Er is één persoon in het bijzonder die ik toch nog wat extra wil bedanken en dat is Patricia. Naast dat ze mijn vriendin is en mijn uit de hand gelopen hobby accepteert (of eigenlijk kan ik hier beter van maken omarmt, want de lezers van mijn artikelen hadden het vast al opgemerkt dat ze mij heel vaak vergezeld aan de waterkant als vismaat), is zij ook de administratieve kracht achter CarpFeeling sinds het moment dat Frank en ik de website draaiende houden. Zij zorgt er voor dat wij ons kunnen focussen op andere zaken dan cijfertjes en boekhouding. Onzichtbaar maar meer dan zeker ook onmisbaar.

Vooruitblik

Voor 2017 zijn we natuurlijk van plan om je te blijven voorzien van interessante content zoals het laatste nieuws, de laatste rigs & systemen, reviews, blogs en dergelijke. Een nieuwtje voor onze niet-facebook vrienden is wel dat we dit jaar met een stand aanwezig zullen zijn op Carp Zwolle, daar horen jullie binnenkort meer over. Hier kan je ons het hemd van het lijf vragen en we zullen tevens extra aandacht schenken aan visveilige systemen en fotografie.

GenietenBlijf genieten!

Ik wil jullie fijne feestdagen wensen en een spetterend 2017. Een jaar met hopelijk veel liefde, geluk, plezier en veel mooie vissen. Wij garanderen je dat we je, net zoals alle afgelopen 9 jaren, zullen gaan bestoken met nieuwe en interessante content.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.