Kerstrede 2017

Bedankt!

Bedankt dat je ook dit jaar weer regelmatig een kijkje hebt genomen op CarpFeeling. Onder meer jouw (terugkerende) bezoeken motiveren ons om vrijwel dagelijks nieuwe verhalen, tips en andere leuke content te plaatsen. Je zult ongetwijfeld begrijpen dat het veel tijd kost om een website als CarpFeeling te onderhouden, zeker naast een fulltime baan. Dat hebben we het afgelopen jaar wel ondervonden. Gelukkig is het heel leuk om te doen en hebben we daarbij veel hulp van onze vaste schrijvers, onze gastschrijvers, families en partners in de hengelsport.

Op persoonlijk vlak wil ik ook zeker mijn vriendin Mariska bedanken voor haar eindeloze geduld. Zelf heeft ze niets met de visserij, maar ze ziet aan mij dat ik veel plezier haal uit de website. Dat ik naast mijn baan, visserij en andere hobby’s veel tijd vrijmaak voor dit initiatief kan niet altijd op begrip rekenen, maar wordt wel geaccepteerd. Zo is ze op het moment van schrijven druk met het maken van cupcakes voor de familie en kan ik haar daar (gelukkig) niet bij helpen…

Een deel van de crew
Een deel van de CF crew op Carp Zwolle

Tweeduizendzeventien was voor CarpFeeling een prachtig jaar. In februari van dit jaar stonden we als website voor het eerst in ons bestaan op Carp Zwolle en dat leverde ons veel leuke reacties en ervaringen op. Het was leuk om persoonlijk in contact te komen met onze bezoekers en daar gaan we natuurlijk een vervolg aan geven. Ook bij de komende beurs zijn we aanwezig om jou te ontmoeten en in gesprek te gaan over dat wat ons het meeste boeit: karpervissen. Ik ben er van overtuigd dat de beurs een startschot zal zijn voor een zeer mooi jaar en dat er veel gave content zal verschijnen. Lijkt het je leuk om daar onderdeel van te zijn en een (gast)artikel te schrijven? Neem dan zeker contact met ons op!

Maar nu terug naar de essentie van dit schrijven. Het is kerst en dé tijd om samen te zijn met geliefden. Het draait deze dagen immers niet om de veelal goedgevulde eettafels (wel lekker), maar om verbroedering en contact met elkaar. Ook is het een mooi moment om stil te staan bij de dierbaren die ons dit jaar zijn ontvallen. Er zijn helaas genoeg vissers te noemen die dit jaar zijn overleden, maar op persoonlijk vlak heeft vrijwel iedereen een eigen persoon om aan te denken. Houd hen in gedachten en spreek hun namen uit.

Geniet met elkaar!

Namens CarpFeeling wil ik jou, onze crew, gastschrijvers, sponsors en partners heel erg bedanken voor de steun en vertrouwen in het afgelopen jaar. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en op voorhand een fantastisch, visrijk en bovenal gezond 2018!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.