Kerstrede 2018

Het einde van 2018 nadert langzaam weer, de tijd gaat soms zo snel dat je wel eens vergeet te genieten. Ook voor CarpFeeling is het dan tijd om even stil te staan bij alles wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Terugkijkend naar wat er goed ging, waar we trots op zijn en waar we niet geheel tevreden over waren en van geleerd hebben.

Terugblik

Begin dit jaar stonden we ook weer op Carp Zwolle, maar dit jaar hadden we een plekje gekregen in de Media hal. Een erg mooie plek waar we naast merchandise ook lekker konden babbelen met jullie. Naast veel content hebben we ook de CarpCam weer eens afgestoft. Dit laatste spreekwoordelijk natuurlijk want de techniek staat niet stil en we willen jullie natuurlijk wel voorzien van hoge kwaliteit. Een dikke maand kon je genieten van onderwaterbeelden waar diverse zeer vette karpers zich lieten zien. We willen nogmaals Dutch Bait Company en Jeffish bedanken voor het mogelijk maken van dit initiatief. Ook had CF een Engels tintje dit jaar, door toeval visten zowel Frank als Edwin en Patricia een sessie in Engeland. Waar Frank diverse wateren beviste en ook een bezoekje bracht aan het hoofdkwartier van Nash, zetten Edwin en Patricia hun bivvy op het befaamde Horseshoe Lake. Zoals je van ons gewend bent hadden we natuurlijk ook de vaste rubrieken zoals de News Flash en de Facebook- en Insta's Finest, dit naast een hele hoop reviews, columns en verhalen.

Woord van dank

CarpFeeling, dat in 2009 het levenslicht zag door het initiatief van Erwin van Hensbergen, is inmiddels één van de bekendste websites van de BeNeLux. Erwin is en blijft nog steeds nauw betrokken als vormgever bij CarpFeeling, want het blijft natuurlijk wel zijn ‘kindje’ wat wij als redactie zeker respecteren. Ook dit jaar willen wij hem dan ook zeker bedanken voor zijn inzet. Daarnaast willen wij natuurlijk onze crew: Bob van Biemen, Tom Lenters, Patricia van Waes, Willem den Deurwaarder, Ruud Roedolf, Sam van Schaik, Tim Lomans en Wesley de Wit bedanken voor hun geschreven artikelen en de input die zij leveren. Zonder hun hadden wij niet gestaan waar CarpFeeling nu staat. Dit naast natuurlijk de diverse gastschrijvers die een bijdrage hebben geleverd. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Tim van Zanten afgelopen zomer vader geworden en helaas geen crew member meer nu zijn prioriteiten bij zijn gezin liggen wat wij uiteraard begrijpen. Zoals hij zelf schrijft, zijn pad heeft nu een nieuw begin. Ondanks dit levert hij nog regelmatig nieuwtjes aan voor de News Flash en hebben we ook al zijn eerste artikel als vader al kunnen lezen. Ook willen wij onze adverteerders op onze site bedanken. Zonder hun zou het niet mogelijk zijn om jullie dagelijks te voorzien van gratis content. En dan willen wij natuurlijk onze fanatieke bezoekers ontzettend bedanken voor het vertrouwen in CarpFeeling. Vergeet niet dat jullie onze feedback zijn, wij leren en genieten van jullie!

Op de stand werd er gezellig gebabbeld!

Vooruitblik

We zijn al een tijdje druk bezig achter de schermen want komend jaar staat onze nieuwe site op de planning en gaan we de shop weer wat uitbreiden. Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer van de partij op Carp Zwolle en zien jou graag op onze stand om even bij te kletsen onder het genot van een vers bakje koffie.

Wij wensen je hele fijne feestdagen en een bruisend, gezond, warm, liefdevol en vooral visrijk 2019! Laten we er samen een mooi jaar van maken.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.