Kleed je af met Carpand

Coole karperkleding is de laatste jaren steeds meer een hype geworden. Moesten we vroeger nog naar de dump voor wat versleten camou legerkleding, tegenwoordig kan je van diverse merken als Diem of Afishionado al hele trendy karperkledij kopen. Een ander merk wat enkele leuke producten in hun webshop heeft, is Carpand. Carpand (Carp & Co) is een Engelse site met daarop een forum, artikelen en een chatroom voor Engelse karpervissers. In hun webshop verkopen ze kleding die sommige van ons wellicht zullen aanspreken!


Het ‘ ichod’ t-shirt

In de shop zijn t-shirts, hoodies, mutsen, polo’s, hemden en zelfs een heuse honden bandana te koop. Er zijn verschillende prints waaruit je kan kiezen waaronder enkele hele leuke. De kleding is verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en uiteraard in alle maten. Rondlopen met kleding als deze zal in ieder geval de aandacht aan de waterkant wel trekken!

Ook voor de Carp Tart is er een heuse  officiële hoodie verkrijgbaar!

Veel fabrikanten hebben tegenwoordig naast hun producten een kledinglijn. Hiertussen zit vaak hele leuke kledij alleen loop je al snel een merk op deze manier te promoten. Hierbij komt ook nog eens dat we voor deze gratis promotie ook nog eens vaak belachelijke bedragen moeten neerleggen voor een simpel t-shirtje met merk X. Bij Carpand is dit voor sommige kledij niet anders. Ook zij hebben uiteraard kleding in het assortiment met daarop hun eigen website, naam en logo. Daarom dat juist de wat ludieke shirts in de webshop helemaal top zijn.

Kijk, al een stukje ludieker!

Bovenstaande type shirts zijn natuurlijk een tijdje hot geweest in Nederland maar dit soort shirts gericht op de karpervisserij had ik alleen nog in kleine mate gezien bij Diem. Buiten dat het aan de waterkant voor glimlachen op de gezichten zal zorgen, durf ik ook wel in het ‘normale’ leven hierbij over straat. Karpervissen wordt casual en hot en dat mogen we soms best tonen niet!

Tja, Ik hoef er geen woorden aan ‘vuil’ te maken denk ik!

Natuurlijk zullen deze shirts nu niet echt het camouflage gehalte van je kledij omhoog brengen. Felle teksten en plaatjes zal een bepaalde groep nu niet echt associëren met een professionele uitstraling aan de waterkant. Doch denk ik dat we soms ook gewoon eens ludiek moeten zijn. Karpervissen blijft een hobby en soms proberen we het teveel te professionaliseren en in hokjes te plaatsen. Heb plezier in je hobby en straal het uit! Shirtjes als deze zullen je daar in helpen!


Geïnteresseerd in de shirts? Bestel ze hier: http://www.carpand.co.uk/shop.html
Meer Energy nodig voor je zware drills? Bestel ze hier: http://www.noblecarp.com

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.