Korda Underwater 8

Onderwaterbeelden boeien altijd en na het zien van de vorige editie was ik dan ook erg benieuwd naar Korda Underwater 8, die sinds enkele weken in de schappen ligt. Vandaag maak jij zelfs kans om een Korda prijzenpakket te winnen en uiteraard is deze DVD onderdeel van dit pakket!

 Het decor voor Korda Underwater 8 is gelijk aan dat van Korda Underwater 7. Dezelfde stek, dezelfde vissers en dezelfde karpers die het de heren moeilijk maken. Sterker nog, de beelden zijn opgenomen tijdens dezelfde sessie waarin Danny op de foto ging met The Big Plated, de absolute topvis van het water. 

Gedurende het restant van de sessie zullen Ali Hamidi en Tom Dove de rol in de ‘hotseat’ van Danny overnemen. Met hun eigen tactieken, rigs en werpkunst proberen de mannen zo scherp mogelijk te vissen. Het wordt wel duidelijk dat deze rol niet zo gemakkelijk is als wordt gedacht. Met het zweet op het voorhoofd kost het Ali ruim een uur om de rig exact voor de camera te werpen en Tom gaat er bijna aan onderdoor als meerdere karpers zijn haakaas opnemen en vervolgens weer uitspuwen. Wellicht dat men bij het volgende deel alvast een AED in de tent kan leggen ;)

Het live meekijken biedt de mannen de mogelijkheid om direct in te spelen op het aasgedrag van de vissen. Zo worden de rigs aangepast en wordt er geëxperimenteerd met verschillende aaspresentaties en het gebruik van solid bags & Korda GOO. Hieruit blijkt eens te meer dat je het aantal aasopnames kunt verhogen door je haakaas te voorzien van een visuele prikkel en dat een aasopname niet altijd resulteert in een gehaakte vis. Gelukkig slaagt men er toch in om meerdere vissen op de kant te krijgen en daar zitten een paar gave exemplaren tussen!

Ondanks de 200 minuten beeldmateriaal was ik er zo doorheen. Een gave DVD met prachtige (onderwater)beelden, fantastische vissen en leerzame momenten. Een aanrader om te zien!

Trailer Korda Underwater 8

Win een Korda Underwater 8 prijzenpakket!

Wil je bovenstaande graag met je eigen ogen zien? CarpFeeling maakt dat voor je mogelijk en geeft, in samenwerking met Korda, het volgende prijzenpakket weg aan één van onze bezoekers:

° DVD Korda Underwater 8
° Stand out from the crowd t-shirt 
° Een fles Korda GOO (Almond)
° 5 kant en klare IQ D-rigs

Het enige dat je hiervoor dient te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

“Op welk water is Korda Underwater 8 opgenomen?”

Maak kans op het Korda prijzenpakket


Het antwoord is te vinden op de website van Korda. Laat je antwoord hieronder achter. De winnaar van het prijzenpakket zal op woensdag 9 oktober bekend worden gemaakt!

Stay tuned 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.