Korda Workshop 2011

Voor de jeugdige karpervissers organiseert Korda dit jaar voor het eerst een workshop in Nederland. Deze zal gehouden worden aan het Kievitsveld te Emst, op de Smallertse plas. De Korda Workshop zal op vrijdag 16 september om 17:00 uur beginnen tot zondag 18 september 12:00. Er zal dus ook ook ’s nachts doorgevist worden.


De eerste Korda Workshop in Nederland.

Elke deelnemer ontvangt van de sponsoren (Korda, Trakker, Aqua Products, Mainline en Karper Magazine) een gratis welkomstpakket. Overdag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden zoals diashows en allerlei workshops. Ook zullen er nieuwe technieken en methodes aan de waterkant behandeld worden. Dit is dus je kans om een weekend lang samen met o.a. Ed Kremers, Arjan Braad en Ernesto Kamminga van Team Korda Nederland te vissen!


Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en wil je graag deelnemen aan dit geheel verzorgde weekend? Stuur dan vóór 1 augustus 2011 een mailtje naar info@korda-eu.com waarin je vertelt waarom jij graag mee wilt doen aan de Korda Workshop plus je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en een foto van jezelf met een door jou gevangen karper. Het is uiteraard ook belangrijk dat je een fanatiek karpervisser bent en in het bezit bent van een volledige uitrusting. Uiteindelijk zullen er uit alle aanmeldingen 14 deelnemers geselecteerd worden. Zorg dus dat je een leuke motivatie stuurt!

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.