Korting op je boilies als CarpFeeling member

Aangezien de mannen van de Bosche boilies trouwe fans zijn van CarpFeeling, lieten ze ons weten een leuke actie te hebben verzonnen voor alle ingeschreven leden. Naast de scherpe prijzen die ze handhaven geven ze al onze leden 10% korting op de gehele bestelling.


Als CarpFeeling member ontvang je 10% korting op hun gehele assortiment

Een erg sympathiek gebaar en het verschil voel je wel in je portemonnee. Helemaal wanneer je van plan bent een flinke voercampagne te houden. Met de korting die je krijgt heb je voor net iets meer dan €30,-, 10 kilo boilies in huis.


Deze korting geldt ook voor hun nieuwe Super Shock

Neem eens een kijkje op hun site en wie weet hebben ze ook jouw favoriete smaak in huis. Wanneer je wilt bestellen met de korting, kun je dit doen door op de onderstaande link te klikken en je bestelling te mailen naar Henk Fonken.

• klik hier om te bestellen met 10% korting

Link:www.boscheboilies.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.