Kortingsdagen Zunnebeld Zwolle

Over een maand kun je bij de Zunnebeld in Zwolle weer profiteren van fikse korting. Op 3, 4 en 5 november kun je er namelijk winkelen tegen 19 procent korting en de korting is van toepassing op het gehele assortiment! Je zou dus kunnen zeggen dat de Zunnebeld de BTW voor haar rekening neemt en een dergelijke korting is natuurlijk mooi meegenomen als je nog wat dingen op je verlanglijstje hebt staan om je uitrusting compleet te maken of als je spullen hebt die nodig aan vervanging toe zijn. Zunnebeld is onder andere verdeler van de volgende merken; Shimano, PB Products, Korda, Fox, Nash, Strategy en JRC. De kans dat je er niet zult slagen is dus vrij klein.


De Zunnebeld in Zwolle

Speciaal voor de karpervissers zal op donderdag 3 november Martin Post aanwezig zijn om uitleg te geven over de diverse producten van PB Products. Mocht je dus vragen hebben over bijvoorbeeld het veelbesproken Hit & Run systeem, dan is dit een uitgelezen kans om daar meer over te weten te komen. Uiteraard zal hij ook voor alle andere karper gerelateerde zaken klaarstaan met adviezen. Martin zal rond 12 uur aanwezig zijn tot sluitingstijd ’s avonds, 21:00 uur.


Dus, wie z’n slag wil slaan is op 3,4 en 5 november van harte welkom bij de Zunnebeld. Voor de aquarium en vijverliefhebbers onder ons is het trouwens ook de moeite waard, de korting geld namelijk ook voor het gehele aquarium-, vijver- en dierenassortiment. Wie dus op zoek is naar wat extra vissen, een nieuwe pomp of hamsterkooi (zou kunnen natuurlijk), kan ook voor deze zaken terecht bij de Zunnebeld.

Adresgegevens:

Van Karnebeekstraat 73
8011 JD Zwolle

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.