KSN Jeugddag 2015

We hebben goed nieuws voor de jeugdige karpervissers in het land, want deze zomer organiseert De KSN commissie jeugd weer een landelijke jeugddag! Na enkele jaren van afwezigheid vonden we het de hoogste tijd worden om deze dag nieuw leven in te blazen en dat gaan we doen op zondag 13 september 2015.

De locatie waar de jeugddag gaat plaatsvinden is het recreatieterrein Strijkviertel in De Meern, onder de rook van Utrecht. Met deze centraal gelegen locatie hopen we dat jullie vanuit het hele land kunnen komen. De locatie is goed bereikbaar vanaf het station (ongeveer 20 minuten lopen of 10 minuten met de bus), maar heeft ook volop parkeergelegenheid op het nabijgelegen industriegebied.

Strijkviertel
Strijkviertel
Foto: Frank Avezaat

Voor wie?

Deelnemen aan de jeugddag kan tot en met 18 jaar. De jeugddag staat volledig in het teken van karpervisserij en is gratis toegankelijk.

Wat gaan we doen?

Voor deze jeugddag hebben we een aantal workshops bedacht, waar jullie aan deel kunnen nemen. Bij deze workshops gaan we in op praktische zaken, zoals: vissen met zigrigs, spodden, struinen/stalken en het inzetten van de juiste onderlijn- en loodcombinaties. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan de behandeling van (gevangen) vis en natuur. De workshops worden gegeven door bekende en gespecialiseerde karpervissers die je het hemd van het lijf kunt vragen.

Aan het einde van de dag volgt een verloting onder de aanwezige deelnemers en daarbij maak je ook nog een kans op een leuke prijs. Iedere deelnemer ontvangt een gratis lot, zodat de kansen voor iedereen gelijk zijn. 

Een prachtige locatie!
Een prachtige locatie!
Foto: Google Maps

Aanmelden

Deelname aan de jeugddag is gratis. Om de dag zo goed mogelijk in te kunnen delen verzoeken we jullie om je aan te melden per e-mail. Doe dit als volgt:

• Stuur je mail naar jeugddag@deksn.nl 
• Vermeld jouw naam en leeftijd + die van je vismaten die mee gaan

Door aan te geven met welke vismaten je langs komt kunnen we jullie samen indelen in de workshops. Het is de bedoeling dat we de workshops in een soort van parcours af gaan lopen. Hierdoor is er steeds een afwisselende activiteit en krijg je ook nog eens alles te zien!

Blijf op de hoogte

De organisatie van de dag is nog in volle gang en de komende maand zullen we steeds meer details van de jeugddag naar buiten brengen. We doen dit op onze website (www.deksn.nl/de-jeugd) en op Facebook. Bezoek onze eigen Facebookpagina (www.facebook.com/DeKSNjeugd) voor de laatste informatie.

De Fanpage van De KSN
De Fanpage van De KSN
Foto: Frank Avezaat

Twijfel niet en meld je aan. We gaan er een gave dag van maken!

Tot dan!
De KSN Commissie Jeugd

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.