Laat je tweetjes zien!

Ondanks het dagelijks verschijnen van nieuwe teksten op CarpFeeling leek het de afgelopen tijd een beetje stil omtrend de nieuwe ontwikkelingen van de website. Ik kan jullie vertellen dat niets minder waar is! 'Onderwater' waren we namelijk hard aan het werk om allerlei leuke nieuwe dingen voor jullie uit te werken.

Zo maakte we vorige week nog bekend dat we vanaf zondag (08-07-2012) weer live onderwaterbeelden gaan uitzenden. We hebben er -met veel verbeteringen- voor gezorgd dat het nu nog leuker is voor jou als toeschouwer. Helemaal wanneer wij daadwerkelijk een lijntje uitgooien voor de lens. Dezelfde dag lanceerde we een e-mail nieuwsbrief, waarin we jou als eerste op de hoogte kunnen houden van al onze nieuwe ontwikkelingen. En vanaf gisteren was CF voorzien van een Twitterfeed.


Precies, een twitterfeed. Je kunt dus vanaf je computer, tablet of smartphone een bericht posten via twitter wat realtime verschijnt op de website. Zo kun je dus aan een groot publiek je zojuist gevangen karper delen, vertellen dat op weg bent naar de waterkant of het hebben over leuke 'koetjes en kalfjes'.

Door je tweet te richten aan @CarpFeeling laat jij ons jouw tweetjes zien!


Joehoeee...!! Mijn eerste #karper @CarpFeeling

Volgende week doen we weer een leuk nieuwtje voor jullie uit de doeken, maar daarover later meer ....

Dan wil ik jullie al laatste nog even herinneren aan morgen. Morgen om 10 uur gaan we weer beginnen met de CarpCam HQ2. Wij hebben er hard voor gewerkt en hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!

Tot morgen allemaal!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.