Live action

De CarpCam is nou al meer dan twee maanden live. Gedurende deze periode hebben al aardig wat mooie karpers voorbij zien komen. De mensen die de Cam nauwlettend in de gaten houden merken dat het het weer een erg grote invloed heeft. Bij een Noord of Noord-Oosten wind waren de karpers beduidend vaker te zien. Dit omdat de wind dan vol op de stek blaast.Ons doel was om de enorme spiegelkarper van vorig jaar live voor de Cam te vangen. Een loffelijk streven dacht ik zo. Helaas hebben we hier de kans niet voor gehad. Dit omdat deze vis zich dit jaar nog niet heeft getoond. We denken dat het eigenlijk een beetje te vroeg in het jaar is. Vorig jaar liet deze prachtige vis zich halverwege oktober voor het eerst zien. Samen met een enorme dwarrelschub en een aantal dikke graskarpers kwamen ze trouw elke dag even een kijkje nemen.


De vissen hangen rondom de Cam


Twee maanden is een mooie tijd en over een week trekken we de stekker eruit. Dit om technisch onderhoud en updates te verrichtten. Niet getreurd, we zullen dit zo snel mogelijk proberen te realiseren zodat we snel weer live kunnen. De vraag is nog even of we nog een poging wagen op hetzelfde water. Het is een kanaal en zoals we al hebben gezien krijgen we veel verschillende vissen te zien. Variatie genoeg en we hebben de spiegel nog niet gevangen.


One last time


Natuurlijk gaat de Cam niet op zwart voordat we nog een sessie voor de CarpCam hebben gevist. Aankomende vrijdag (19-08-2011) zullen we om 15:00 weer een 24 uur dure sessie voor onze camera's vissen. Kijken of we de laatste karpers boven ons net kunnen trekken.

Nou leek het mij een leuk idee om voor deze laatste keer systemen te testen die jullie ons aanraden. Laat hier onder weten welke rigs wij absoluut moeten testen. Dan kun je ook eens zien hoe jou favoriete onderlijn zich onderwater gedraagt. De meeste stemmen gelden!


28 pond. De zwaarste vis van onze vorige sessie


Tot vrijdag om 15:00

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.