Live CarpCam geweld

Het is een drukte van jewelste voor de CarpCam HQ. Ik kan me niet heugen dat we zo veel vis op de stek hebben gehad. Je hoeft niet langer dan vijf minuten te kijken voor je de eerste karper door het beeld ziet schuiven. Vanzelfsprekend dat ik bijna elke dag dezelfde vraag voor mijn kiezen krijg, namelijk: "Wanneer gaan jullie vissen?"
 
Voor de mensen die hier op zitten te wachten heb ik goed nieuws. We hebben namelijk een datum geprikt. Ook bij ons jeukt het namelijk gigantisch. Wij kijken al zeker twee weken lang naar deze prachtige beelden en willen graag weten hoe groot deze vissen nu echt zijn.

Deze keer is het de beurt aan Frank Avezaat en hij mag alles uit zijn trukendoos toveren om karper op het droge te krijgen. De praktijk wijst uit dat dit lang niet altijd even gemakkelijk is. Gelukkig voor ons is Frank niet de minste en zal jullie tijdens de live uitzending precies vertellen wat en waarom hij het zo aanpakt.


Deze keer met niemand minder dan Frank Avezaat


Vrijdagmiddag is het zover. Om exact 15:00 uur starten we de uitzending en zullen jullie live vanaf de waterkant vermaken met spectaculaire boven- en onderwater beelden. Ook zullen we ingaan op vragen van jou als bezoeker. Deze vragen kun je stellen via de chatbox op de CarpCam pagina, onze Facebook pagina of stuur je vraag middels een tweet (#carpfeeling).


Met live onder- en bovenwater beelden


Zorg er dus voor dat je vrijdag middag om 15:00 klaar zit voor een portie live karpergeweld, zowel onder- als bovenwater! Veel spannender kunnen we het internet niet maken! 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.