Live CarpCam nu online

Oke, we hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is het zover, de CarpCam is vanaf vandaag door jou live te bekijken! We hebben er lang aan gewerkt maar het resultaat mag er dan ook zijn!

Er wordt gevoerd op 7:45 uur en 17:30 uur en wil je graag karper zien, zorg er dan voor dat je rond die tijd klaar zit, want ze laten zich maar wat graag voor onze camera zien!We voeren met de boilies van MTC en tijgernoten van aasvoorkarper.nl en doen dit nou al meer dan twee weken lang. De camera is gepositioneerd aan in een openbaar vaarwater waar de vissen het klappen van de zweep kennen. Een leuke uitdaging dus, en heel leerzaam om te zien hoe ze met ons zorgvuldig uitgekozen aas omgaan.

Ik zou je niet langer ophouden! Je kunt de beelden alleen zien met een CarpFeeling accountje, dus heb je deze nog niet maak er dan snel even een aan!

• Klik hier om de Live CarpCam te bekijken


Veel plezier!!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.