Meld je aan voor De KSN jeugddag!

Alle jeugdigen t/m 20 jaar opgelet! Ook het komende jaar zal De KSN commissie Jeugd onverminderd doorgaan met het organiseren van leuke evenementen voor de jeugdige karpervissers in Nederland. Op 15 januari wordt zelfs al een gave jeugddag georganiseerd. Deze dag is gratis toegankelijk, maar je moet je wel even aanmelden. Wat en hoe? Dat lees je verderop.

Eerst staan we even stil bij het programma, want op deze jeugddag valt genoeg leuks te doen! Je kunt deelnemen aan praktijkgerichte workshops die worden gegevens door de teams van PB products en TTB Baits. Natuurlijk kan je de mannen ook bestoken met al je vragen!

In de middag zal Michiel Pilaar een presentatie geven over zijn huidige visserij
In de middag zal Michiel Pilaar een presentatie geven over zijn huidige visserij

In de middag zal Michiel Pilaar een presentatie geven waarbij hij je vertelt over zijn huidige visserij en daarna wordt de dag afgesloten met een fantastische tombola waarbij een rijk gevulde prijzentafel aanwezig is!

De lunch wordt deze dag verzorgd door De KSN en er is genoeg te drinken. Dit hoef je dus niet zelf mee te nemen. Lid of geen lid, je bent van harte welkom op deze dag en zoals gewoonlijk is dit helemaal gratis.

Het is wel belangrijk om je even aan te melden. Dit doe je door een mailtje te sturen naar administratie@deksn.nl onder vermelding van De KSN jeugddag, je naam, leetijd en e-mail adres. Zo kunnen we rekening houden met jouw komst.

Even alles op een rijtje:

  • Wat: KSN Landelijke jeugddag
  • Wanneer: 15 januari 2017
  • Waar: Sportvisserij Nederland, Leyenseweg 115, 3721 BC in Bilthoven
  • Wie: Alle jeugdige karpervissers tot en met 20 jaar
  • Zaal open om 09.30 uur
  • Einde om 16.00 uur
  • Gratis entree!

De locatie is goed bereikbaar met de trein en vanaf station Bilthoven met ongeveer 10 minuten te bereiken. Tevens is er volop gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.