Mooier, sneller, beter en meer!

Zo... na maanden voorbereiden en twee nachten keihard doorwerken kunnen we jullie met gepaste trots het 'nieuwe CarpFeeling' showen. Er moest de afgelopen twee dagen enorm veel getest en aangepast worden, maar het staat zoals je kunt zien online en we zijn er toch stiekem wel behoorlijk trots op! Vorige week hebben we al een tipje van de sluier opgelicht maar vandaag is het dan eindelijk zover!

Het ziet er fantastisch uit!

We zijn van scratch af aan begonnen. De kennis die we hadden opgedaan werd meegenomen naar de tekentafel en met subtiele aanpassingen hebben we de bestaande layout vertaald in een eigentijds, strak design. Veel details en intuïtieve plaatsingen maakt het surfen op CarpFeeling nu een stuk prettiger. Minder contrast en grotere foto's zorgen ervoor dat de artikelen nog beter uit de klei komen.

Niet alleen het schilletje, maar ook de algehele techniek van CarpFeeling is op de schop genomen. Doordat we de site helemaal opnieuw hebben gebouwd kunnen we gebruik maken van veelbelovende technieken en zal hij sneller zijn dan dat hij was. Door deze toename van snelheid kunnen nog meer liefhebbers tegelijkertijd plezier beleven aan CarpFeeling.

Kortom, CarpFeeling is mooier, sneller, beter en meer


Kijk maar eens rustig rond. Het zal misschien in het begin een beetje wennen zijn, maar we zijn er van overtuigd dat CarpFeeling hiermee op heel veel vlakken enorm verbeterd is zodat we er de komende jaren weer tegenaan kunnen!

Ook het forum heeft een lik verf gekregen

De komende tijd zal er nog wel het één en ander worden aangepast. Dit omdat je in de praktijk toch altijd verbeterpunten weet te vinden. Ook zullen we er stap voor stap nieuwe onderdelen aan toevoegen, zoals bijvoorbeeld een nieuw fotoalbum. Mochten jullie tegen iets aanlopen, foutjes ontdekken of input willen leveren dan horen wij dat graag.

We hopen dat jullie veel plezier aan het nieuwe CarpFeeling beleven. We hebben nu weer tijd voor andere leuke, nieuwe dingen die er aan staan te komen. We houden jullie op de hoogte ...

CarpFeeling Crew

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.