Morgen is het zover! We gaan voor de cam vissen

De locatie wissel van de CarpCam heeft veel goeds gebracht, namelijk karper! Ze laten zich gedurende de dag meerdere malen zien en hebben binnen no time de hele voerstek leeg. Deze verleiding kunnen wij als  karpervissers natuurlijk niet weerstaan! Morgen wordt er dus gevist en jullie kunnen allemaal meekijken!Morgen (zaterdag 10 juli) zullen we bij het aanbreken van de dag onze spulletjes opzetten bij de CarpCam. We vissen met 1 hengel precies voor de camera. Op deze manier kunnen jullie zien hoe de vissen omgaan met ons haakaas en de rigs. Super spannend natuurlijk, maar ook een soort van voorbereiding op iets nog veel leukers. Hier zullen we jullie binnenkort over op de hoogte brengen.

Wil jij dit niet missen? Zet morgenochtend vanaf 6 uur de CarpCam aan en volg alles op de voet! Misschien worden er wel een paar prachtige karpers gevangen……

Tot morgen!

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.