Nash fishery Roadshow 2011

Aankomend weekend zijn wij aan het vissen voor het goede doel. Voor de mensen die nog een gapend gat in hun agenda hebben, is het misschien een idee om een kijkje te nemen bij de 'Nash fishery Roadshow 2011'. Na aanleiding van het grote succes vorig jaar is het zeker voor herhaling vatbaar.
Afgelopen jaar hebben de mensen van Nash ons aangenaam verrast met een breed pakket aan nieuwe, innovatieve producten. Deze producten kunnen natuurlijk niet stilletjes in de winkel worden gelegd, maar verdienen een uitgebreide demonstratie. Dit is precies wat de mannen van Kevin Nash gaan doen. Met man en macht trekken ze het land in om ons een demonstratie te geven van hun nieuwe producten en technieken.


Vertier voor jong en oud


Bekende koppen als Alan Blair, Matt Downing, Simon Stobie, Terry Edmunds en Paul Garner zullen beide dagen aanwezig zijn. Zo zal o.a. Terry Edmunds -record werper- je de fijne kneepjes van het werpen leren. Er is een Rig clinic waar de mannen je leren de meest geavanceerde rigs te knopen. Ook het maken van je eigen aas komt aan bod en natuurlijk wordt er ook flink gevist! Naast dit alles maakt elke bezoeker kans op leuke prijzen die gedurende deze dagen worden verloot. Kortom, vermaak voor jong en oud.De Nash fishery Roadshow 2011 vind aankomend weekend plaats in Nijkerk bij HSV Hoop op de GelukWatergoorweg 87/A3861 MA. Zowel zaterdag als zondag zal er gestart worden om 9:00 's morgens tot 17:00 's avonds. En misschien wel handig om even te vermelden,(we blijven Nederlanders hé) het is gratis!!

Ook onze Belgische vrienden hoeven niets te missen, want ook in België zal dit spektakel plaatsvinden.  In het weekend van 2 en 3 juli zal Balen Wezel in het teken staan van Nash.


Voor de mensen die een kijkje gaan nemen, veel plezier!

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.