Nieuw Nederlands record: 37,8 kg!

Gisteren ontvingen we als redactie plotseling diverse berichten over een nieuw Nederlands record karper. Al snel werd duidelijk dat het de Belgische bakkenvanger Ian Thiels gelukt was om 'the Black Mirror' opnieuw te vangen en ditmaal op een nieuw recordgewicht van 37,8 kg! Ian wist deze mega karper op 13 december 2019 namelijk ook al te vangen, maar liet de vis toen per ongeluk ontsnappen voor er foto's konden worden gemaakt en de vis kon worden gewogen. Sindsdien ging the Black Mirror, of gewoon de Zwarte spiegel, uit Nederland niet meer uit zijn hoofd.

Ian schrijft zelf op zijn Facebookpagina dat hij na het ongelukkige moment in december vol gas heeft doorgevist en ruim 40 nachten heeft geblankt op het water. De eigenaar van Efficient Carp Baits kreeg na 8 stille dagen plotseling de alles bevrijdende run en toen lukte het hem dus om the Black Mirror op een nieuw Nederlands recordgewicht te vangen.

Op onze Facebookpagina plaatsten we gisteren al een filmpje van een werkelijk EUFORISCHE Ian, vlak na het landen van de vis. Het afzien en alle inzet zijn beloond en dat uit zich in een emotievolle Ian. Deze video is nu ook hieronder te bekijken.

Gefeliciteerd met deze fantastische recordvis Ian!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.