Nederlandse Korda site

Het heeft eventjes mogen duren, maar 1 november is het als het goed is zover. Dan zal de Korda website ook eindelijk in het Nederlands te bezichtigen zijn. Via Ernesto Kamminga kregen we een mail dat er al een poosje hard gewerkt werd om de website ook als Nederlandse variant te kunnen bekijken. En dat werd best wel een beetje tijd als je het mij vraagt!


Vanaf 1 november kunnen we terecht op de Nederlandse Variant van Korda.co.uk!

Nu was er al wel een Nederlandse Korda site, alleen was dit naar mijn idee een behoorlijk slap aftreksel van de Engelse Korda site. Daarnaast is het op de betreffende Nederlandse site al een behoorlijk poosje angstvallig stil. Geen nieuwtjes, leuke artikelen of filmpjes. Dat terwijl de Engelse Korda site zeer regelmatig wordt voorzien van nieuwe content zoals uitleg van verschillende rigs, nieuwsartikelen en verhalen. Vaak ondersteund met mooie en duidelijke fotografie waardoor het er in z’n geheel heel netjes uitziet. Ook kun je er een enorme hoeveelheid filmpjes bekijken. Alle seizoenen van Thinking Tackle bijvoorbeeld, de serie die op Sky Sports te zien is, kun je er op je gemakje nog eens bekijken. Al met al héél wat uurtjes leuke TV!


Als straks in november de Nederlandse Korda site online is, kunnen we min of meer hetzelfde verwachten. Meer updates in de vorm van artikelen en filmpjes van de Nederlandse Korda fieldtesters en vertaalde artikelen van de Engelse Korda mannen. Alhoewel het allemaal erg lang op zich heeft laten wachten, denk ik dat het een leuke toevoeging gaat worden voor de Nederlandse en Belgische consument. Ook leuk om eens wat meer van “onze“ fieldtesters te kunnen zien. Het Korda team is namelijk flink uitgebreidt met karpervissers uit Nederland België en Duitsland waaronder Jeroen Albers en Nico Vereecken.

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.