Nieuw in Nederland: Dutch Reel Pimping

Anno 2015 zijn er prachtige producten op de markt te koop om je gear nog meer te personifiëren. In principe zijn er weinig producten meer die niet gemodificeerd kunnen worden. Ondanks dat het aanbod aan custom bedrijfjes groot is, moet je vaak je gear opsturen naar Engeland aangezien in Nederland eigenlijk maar weinig van dit soort bedrijven te vinden zijn. Voor de tarts die hun molenhendels een persoonlijk tintje willen geven is er in ieder geval goed nieuws. Nieuw is namelijk Dutch Reel Pimping van Tom de Maat en consorten welke voor jou persoonlijke hendels kunnen vervaardigen!

Prachtig handwerk van Dutch Reel Pimping
Prachtig handwerk van Dutch Reel Pimping
Foto: Dutch Reel Pimping

Waar je voorheen nog contact moest zoeken met een Custom Reels UK of Lee Valley Customs, zo  kun je nu ook terecht in ons kikkerlandje. Dutch Reel Pimping is gespecialiseerd in het vervaardigen van molenhendels van hout en voornamelijk voor Shimano molens. In overleg zijn meerdere mogelijkheden mogelijk en schroom je niet om even contact met ze op te nemen. Qua prijzen is Dutch Reel Pimping ook reëel. Voor 50 euro heb je 3 custom molenhendels en wil je ze los dan kosten ze 20,00 euro per stuk. Dit lijkt misschien wat veel maar de verzendkosten naar Engeland mogen ook niet onderschat worden. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn dat je gewoon in je moerstaal kan spreken over je wensen en eisen!

Geef je molen een persoonlijk tintje
Geef je molen een persoonlijk tintje
Foto: Dutch Reel Pimping

Mocht je wel geïnteresseerd zijn in een paar van die custom molenhendels, dan zoek kun je ze vinden op Facebook onder hun bedrijfsnaam. Ook kun je contact opnemen met Tom de Maat via; Tom.de.maat@hetnet.nl

Ik wil Als laatste Dutch Reel Pimping enorm veel succes wensen met de opstart van hun bedrijf!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.