Nieuw reactiesysteem

Met de introductie van de nieuwe site vorig jaar waren we ook overgestapt van ons eigen reactiesysteem naar de zogenaamde Facebook comments plug in. De reacties waren toen al heel wisselend , zeker van de niet Facebook gebruikers. Middels hotmail accounts en dergelijke zou dit wel moeten werken, maar dit bleek alles behalve gebruikersvriendelijk. Na dit een dik jaar geprobeerd te hebben zijn wij tot het besluit te komen toch iets anders te gaan gebruiken.

Waarom

Er zijn diverse andere spelers op de markt in dit domein, maar jullie privacy (waarom denk je dat Facebook en dergelijke dit allemaal gratis aanbieden) is ook voor ons erg belangrijk. Dit heeft ons doen besluiten het dan maar volledig in eigen beheer te doen en het dan ook maar gelijk te integreren met je account op CarpFeeling.

Reageer extra makkelijk met je CarpFeeling account

Hoe dan?

Het makkelijkst is door je CarpFeeling account te gebruiken. Als je deze nog niet hebt kan je er natuurlijk ook eentje aanmaken. Je hoeft dan geen naam en e-mail meer in te vullen en je reacties zijn ook direct zichtbaar. Daarnaast kan je met je CarpFeeling account ook op ons Forum reageren op posts zoals je visvangsten van deze maand, je setup of waar je deze keer je zuur verdiende centen aan uit hebt gegeven. Natuurlijk kan je ook zelf een post starten over een onderwerp of vraag waar je mee zit.

Ik wil geen account!

Ook dan willen we je graag de mogelijkheid geven om een reactie achter te laten op één van de vele artikelen op onze site. Helaas zijn er dan altijd mensen die onder valse identiteiten al dan niet kwetsende berichten willen achterlaten. Daarom moeten niet geregistreerde gebruikers hun e-mail adres valideren middels een mailtje wat gestuurd wordt naar het e-mail adres dat ingevuld is. Wij gebruiken dit e-mail adres voor de rest niet en zullen deze ook nooit doorverkopen aan derden. Dus ook niet voor reclame doeleinden.

Valideer je reactieValideer je identiteit middels een enkele klik in een e-mail

In eerste instantie zullen we proberen geen zogenaamde captcha te implementeren in de hoop dat de e-mail validatie genoeg is om spambots en dergelijke tegen te gaan. Een captcha? Je weet wel zo'n irritant plaatje wat je moet proberen te ontcijferen. Hij staat klaar, dus mochten we zien dat we overlast krijgen van spambots dan schakelen we dit als nog in.

Geef je reactie, even link klikken in je mail client en klaar!

We hopen zo het reageren voor iedereen makkelijk te maken. Laat eens een reactie achter wat je er van vindt :-) Mochten er onverhoopt toch wat problemen zijn dan kan je dit altijd melden op ons forum, een bericht sturen via Facebook, het contact formulier of een van de andere (sociale media) kanalen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.