Nieuwe N-Trap van Korda

Het vissen met gecoat onderlijnmateriaal heeft het vissen voor vele van ons een stuk gemakkelijker gemaakt. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken en zo zal bijna iedereen wel een rolletje in zijn tacklebox hebben. Niets geen geklooi meer met twee soorten onderlijn materiaal maar even strippen, en klaar ben je.


Coated braid. Niet meer weg te denken

Korda, het bedrijf dat de afgelopen jaren flink heeft doorgeborduurd op dit concept heeft al meerdere gecoate onderlijnmaterialen op de markt gebracht. Ook volgend jaar zullen ze weer met een nieuwe (verbeterde?) versie komen, namelijk de N-trap. De vernieuwde eigenschappen van dit product zijn hoofdzakelijk terug te vinden in de coating. Deze is namelijk mat en een stuk sterker.


De nieuwe coating


Op de foto's ziet de nieuwe coating er ook een stuk sterker (elastischer) uit. Door de matte kleur zal hij beter wegvallen op de bodem waardoor het -volgens Korda's eigen zeggen- minder snel opgemerkt zal worden door een schuwe karper.


We kunnen dit nieuwe product in januari in de schappen verwachten in de kleuren weed green, gravel en silt. De verschillende trekkrachten zijn 15, 20 en 30 lbs. Over de soepelheid van de nieuwe N-Trap is nog niets bekent. Misschien omdat het alleen de coating is die nieuw is aan dit product. Hoe dan ook, we wachten het maar af.

Erwin van Hensbergen

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.