Nieuwe producten AGT

In het artikel ‘5x exclusieve hangers’ liet ik het Engelse merk AGT al even doorschemeren. AGT maakt custom made bobbins en accessoires voor een leuke prijs/kwaliteitsverhouding. Ondanks dat AGT een klein merk is, zitten ze qua ontwerp niet stil en zo zijn de afgelopen tijd een paar zeer leuke producten bijgekomen. Uiteraard wilde ik jullie deze niet onthouden!


AGT Reaktor Rollerz

Roller Wheels komen we steeds meer tegen bij moderne piepers. Onder andere Steve Neville buzzers en ATTS Alarms beschikken bijvoorbeeld over Roller Wheels. Op de markt zijn deze tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren om je setje te customizen. Onder andere Matrix Innovations levert enkele interessante kleuren net als ATT dat doet voor de ATTS Alarms. Ook NXN Customs kan custom Roller Wheels voor je maken. AGT brengt alleen het aanbod van Roller Wheels nog een stap verder. Zo is er sinds kort de AGT 4 magneet Reaktor Rollerz. Roller Wheels in 2 kleuren naar keuze. Zo kun je je setje een nog andere uitstraling geven. Deze Rollerz zijn helemaal ideaal in combinatie met de Reaktorz Bobbins! Ook komt er een Roller Wheel aan in houtlook en eentje van Titanium! Daarover straks meer!

 
De AGT Reaktor Rollerz in 2 kleuren


AGT Woodz en TI

Ik zei het net al, AGT is aan het experimenteren om zowel bobbins als Roller Wheels te gaan fabriceren met een echte hout look. Ondanks dat het net oogt en voelt als hout, zijn de producten toch echt van plastic gemaakt. ideale producten om je setje net wat exclusiever te maken en net wat chiquer. Helemaal als je molens beschikken over een houten draaiknop, dan kun je zo een mooie geheel vormen! Een verdere ontwikkeling is die van TI wat staat voor titanium. Er zullen zowel Reaktorz bobbins op de markt komen als Roller Wheels. Deze producten zullen worden opgenomen door een kleine trend die door Engeland raast momenteel. Namelijk de trend van titanium producten! We zagen deze trend voorheen bij banksticks en buzzerbars bij merken als Defiant MPS, JAG Products en Matrix Innovations.

AGT Woodz producten, coming soon!


AGT Armz

Zoals ik net al stelde, is er een kleine titanium trend waar te nemen op de Engelse bodem. In dezelfde TI range die ik net besprak, komt ook een speciale swinger arm op de markt. De AGT Armz. De swinger is gemaakt van titanium en is 10 centimeter lang. De beide uiteinde van de swinger zijn van gepolijst metaal. De Armz worden geleverd met een bobbin naar keuze en zijn conventioneel met alle gangbare 2ba schroefdraad producten van diverse merken.

De AGT Armz met daarop een gele Reaktorz Bobbin


AGT Toolz

Wie bekend is met de Steve Neville Buzzers, weet dat je de gevoeligheid kan instellen door de Roller Wheels te vervangen van bijvoorbeeld een 2 magneet naar een 4 magneet waardoor deze gevoeliger wordt. Het verwijderen van een Roller Wheel geschied door simpel een klein imbusje los te draaien waarna je de Roller Wheel kan vervangen. AGT levert met de Toolz een leuke gadget om de kleine en vaak zwarte imbussen achterwege te laten. De Toolz is een tranparante tool met aan de bovenzijde een imbus. Je kan ze kopen in verschillende kleuren naar keuze waardoor je deze Toolz ook niet snel meer zal kwijtraken in plaats van een kleine en zwarte imbus!AGT Clickerz

De AGT Clickerz is de laatste toevoeging aan het bobbin assortiment van AGT. Deze speelt in op nog een andere trend die we momenteel veel tegenkomen. De verwerking namelijk van magneten in bracklets en bobbins! De Clickerz is een nieuw ontwerp op de bestaande magnetische lijnclips. Deze bobbins beschikken namelijk aan de bovenkant een groot oog wat samen wordt gehouden door 2 magneetjes, de zogenaamde Click Clips. Zo heeft de lijn enorm veel speling ten aanzien van conventionele lijnclips. De bobbins zijn verkrijgbaar in alle kleuren en er kan voor gekozen worden om de behuizing van de magneetjes, de zogenaamde Line Clip Beads, in een andere kleur te krijgen. een leuke toevoeging aan het assortiment al zeg ik zelf!

Binnenkort meer nieuws van AGT! Stay tuned op CarpFeeling.com!

Tim van Zanten,

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.