Nieuwe producten Gardner Tackle

Gardner Tackle zien we de laatste jaren gelukkig steeds meer in de Nederlandse hengelsportzaken. Dit innovatieve Engelse merk heeft zeer leuke spullen in het assortiment voor een vaak schappelijke prijs. Voor het nieuwe seizoen zijn er weer leuke spulletjes toegevoegd die ik jullie niet wilde onthouden. Laten we beginnen.


Nano bars

De term Nano kwamen we voor kort al tegen bij de nieuwe The Bug hangers van Gardner. Nano staat voor klein en dat is nou juist wat de nieuwe buzzerbars van gardner zijn. De Nano bars zijn bedoeld voor de Tackle Tarts die zijn hengels dicht op elkaar heeft liggen. Deze buzzerbars zijn erg kort te noemen (voor: 5.5” en achter 5.0”) en hierdoor interessant voor die stekken aan de waterkant die gebrek aan ruimte hebben. De Nano Bars zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en hebben een groene poeder gecoate coating.  De buzzerbars zijn compatible met de banksticks van Gardner voor het beste resultaat. De Nano bars worden geleverd in zowel 2rod als 3rod. De 3rod versie is zowel voor als achter 25.6cm breed.


De 2rod Nano bars van Gardner


The Cube

De merken ATT Tackle en Gardner zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zo levert Gardner sinds de opkomst van de ATT beetmelders al interessante gadgets voor deze innovatieve piepers. Een nieuwe toevoeging voor de ATTx receiver is The Cube.The Cube is een waterdichte transparante case voor de ATTx receiver. Buiten dat deze case ervoor zorgt dat de receiver in een goede conditie blijft, zorgt de case er vooral voor dat de receiver geen waterschade kan oplopen.  Aan de voorkant van de case is een waterdicht membraam te vinden waardoor de receiver nog steeds luidt genoeg is. doordat de case verder is gemaakt van een sterk transparant kunststof, zijn de leds ook nog steeds goed te zien. De case wordt gesloten door een goedsluitend sluitingsmechanisme en de case beschikt zowel over een clip om hem aan je broekriem te clippen als een aansluiting voor een sleutelkoord. Als laatste is de case drijvend zodat je dure receiver, mocht hij plots in het water vallen, nooit naar de bodem zakt!

The Cube van Gardner


Gardner buckets

Een andere nieuwe toevoeging aan het assortiment zijn de nieuwe buckets. Emmers zijn altijd handig voor het opbergen en vervoeren van aas. De nieuwe emmers van Gardner zijn zowel in een Camou uitvoering als effen groen te verkrijgen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel 5 liter 10 liter als 15 liter. De emmers beschikken allen over een afsluitbare deksel en een sterke handgreep. Handig!

De camou uitvoering met het Gardner Carpy Green Pattern


Gardner Balls Out Bait Launcher

En dan een nieuwe gadget die de afgelopen maanden steeds meer aan populariteit aan het winnen is. de Balls Out Bait Launcher. Deze launcher maakt het mogelijk om ballen van grondvoer over enorme afstanden te gooien. Het idee is simpel, knoop de launcher aan je hoofdlijn (gebruik wel een spodrod voor het beste effect) vul de launcher met een bal van grondvoer en gooien maar! Het vergt enige oefening maar als je de slag te pakken hebt moet je worpen van over de 100 meter kunnen halen. Voor de beste voerballen gebruik je een voerballen tang zoals de versie van Multi Carp Products. Gebruik voor je grondmix een goede binder als PV1 collant en pers met de voerballen tang mooie ronde voerballen. Hoe ronder de bal, hoe verder en secuurder je kan gooien!

De Balls Out Bait Launcher van Gardner en de voerballen
tang van Multi Carp ProductsGardner the Bug accessoires

De The Bug hangers zijn de laatste tijd een echte rage geworden. Deze leuke kleine hangers zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en ook nog eens zeer goed betaalbaar. De laatste hanger die is toegevoegd aan het assortiment is de Nano hanger. Zoals het woord Nano al zegt, gaat het hier om een zeer kleine hanger. Dit kleine hangertje weegt slechts 3 gram! Nieuw in het assortiment zijn de Bug Weights voor die vissers die vinden dat hun The Bug hangers toch eigenlijk net iets te licht zijn. De weights zijn 5 gram en worden verkocht per 4 in een doosje. Interessant als je toch je hangers wilt blijven gebruiken maar het eens op verdere afstanden wilt proberen! Een andere nieuwe toevoeging zijn de nieuwe Bug Sticks. Deze speciale bracklets voor onder je pieper zijn gebogen in een hoek van 60 graden. Hierdoor passen ze zelfs op de kleinste beetverklikkers! Een laatste toevoeging zijn de Bug Cradles. Deze speciale armpjes waarin je hanger ligt, zagen we ook al bij Delkim met de Duocarbs. Zo maak je van je The Bug hanger in een radslag een swinger en zorgt de Cradle er ook nog eens voor dat je hangers niet de grond kunnen raken waardoor ze beschadigen. Handig!Verder zijn er binnen het gamma endtackle ook weer leuke producten bijgekomen als nieuwe onderlijnen, maggot clips en meer. Bekijk de site (www.gardnertackle.co.uk) voor de laatste producten. Er staat weer genoeg moois op!

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.