Nieuwe producten Matrix Innovations

Het Engelse Matrix Innovations heft de afgelopen jaren een enorme opmars gehad in de Benelux. De hoogwaardige maar betaalbare producten hebben de harten gestolen van menig visser. Eerder op Carpfeeling plaatste we al een van de laatste innovaties van Matrix, de zogenaamde Quatrapoint banksticks voor de harde ondergrond. Ondertussen heeft Matrix niet stilgezeten en zijn er weer een aantal zeer leuke producten te vermelden die dit jaar waarschijnlijk op de Nederlandse markt zullen verschijnen.


Uitbreiding Aero concept

De Matrix Aero concept is de range aan producten voor het vissen met slappe lijnen. Tot voorkort bestond deze range uit slechts twee producten. De lichtgewicht Aero Cords en de Aero Lineclips. Voor 2011 is de range uitgebreid met Aero Bracklets en eindelijk ook een complete Aero hanger. Vooral op dit laatste hebben we een tijdje moeten wachten. Voor die vissers die graag Aero hangers wilde, was het vaak een dure hobby om hun hangers uit losse componenten te bouwen. Nu zijn er kant en klare Aero hangers waardoor dit verleden tijd is. de complete Aero hangers zullen verkrijgbaar zijn in 8 kleuren te weten, rood, geel, groen, rvs, blauw, paars, wit en transparant.


Complete Matrix Aero hangers voor 2011


Matrix Neo

De matrix Neo range is de allerlaatste ontwikkeling in bobbins voor het vissen met slappe lijnen en is een toevoeging op de Aero range. Ze zullen verkrijgbaar zijn in alle 8 kleuren die Matrix levert. Ze beschikken over een eigen lijnclip die vooral geschikt is voor het vissen met slappe lijnen maar ook geschikt is voor het reguliere werk. Alle Neo bobbins beschikken over een centraal gat in de bobbin voor gebruik van isotopes.

De Nieuwe Matrix Neo bobbins

De laatste nieuwe toevoegingen aan het assortiment aan hangers en toebehoren, zijn twee nieuwe chains die naast de al bestaande 6” chains zullen worden verkocht. Allereerst is er nu ook een 10” exemplaar te koop voor het vissen met langere hangers. Naast de 10” is er ook nu een 2” exemplaar bijgekomen die inspeelt op de (El)Stow bobbin hype.


Matrix Stage Sticks

De nieuwe range Stage Sticks is een verbetering van hun huidige Stage Stand range. De Stage Stick bevat een adapter die je kan schroeven op harde ondergronden als steigers. De Stand, een opschroefbare adapter waar je later de bankstick inzet, is makkelijk te monteren en demonteren. De Stage Sticks zullen zowel als een kit worden verkocht met daarin de adaptervoet, de Stand en een extra bijgeleverde verlenging waardoor het meenemen van banksticks zelfs overbodig wordt. Alle onderdelen zullen uiteraard ook los worden verkocht.

De nieuwe Matrix Stage Stick


Matrix Rock Solid Tiny Treble Buzz Bars

De Treble Buzz Bars van Matrix zijn ontworpen voor de Tackle Tart die graag hun hengels en molens zeer dicht op elkaar heeft liggen. Voorheen bestond in de Rock Solid range alleen 3rod buzzerbars in lengtes van 10” en 12 inch. Voor 2011 is een nieuwe 3rod buzzerbar erbij gekomen die beslist ‘tiny’ genoemd kan worden. deze nieuwe 3rod buzzerbars zijn namelijk 7.5 inch achter en slechts 8.5 inch voor! Het inklappen van je molenhendels is dan ook verreist!


De echte grote innovaties zijn dit jaar uitgebleven bij Matrix. Doch zijn de nieuwe producten toch wel weer erg catchy te noemen. Het is mooie om te zien dat Matrix inspeelt op enkele trends van dit moment. Namelijk de Elstow trend, het vissen met slappe lijnen en de steeds groter wordende groep Tackle Tarts. Ik zeg dan ook, Keep it up Matrix! Blijf ons verrassen met leuke en vernieuwende producten!

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.