Nieuwe webshop live

Op social media heb je het vast wel al voorbij zien komen dat de nieuwe webshop van CarpFeeling inmiddels online is gegaan. Op de website van CarpFeeling kon je al een geruime tijd onze kleding en gave gadgets aanschaffen, maar na een aantal jaar hebben we er bewust voor gekozen om de community en merchandise op te splitsen. Uiteindelijk heeft CarpFeeling het doel om elke dag jou te informeren over nieuwe producten, het laatste nieuws om je op de hoogte te houden en het plaatsen van artikelen over rigs, technieken en aas. Tevens geeft de nieuwe webshop ons ook een hoop meer mogelijkheden zoals combi deals. 

Nieuwe Webshop KarperKledingKopen.nl

Mobiel

De nieuwe webshop KarperKledingKopen.nl is dan ook een onderdeel van CarpFeeling en zal zich vooral richten op het aanbieden van onze uitstekende kwaliteit kleding en gave gadgets. Omdat we steeds vaker zien dat jullie via een smartphone de site bezoeken is de webshop geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Naast dat het dit gebruiksvriendelijker maakt om de webshop te bekijken op je smartphone of tablet, maken we ook gebruik van een laagdrempelig betaalsysteem met veel betaalmogelijkheden. 

KarperKledingKopen.nl

Assortiment

Het assortiment zal zich beperken tot kleding en gadgets welke voorzien zijn van het CarpFeeling logo. Kleding, accessoires en gadgets van andere karpermerken bieden wij niet aan in de nieuwe webshop.  Dit is natuurlijk omdat ze op de website van ons worden gereviewd, aan bod komen in onder andere de News Flash, 5X, etc. en linken we naar het bedrijf of de dealer zelf. Ook wordt CarpFeeling mogelijk gemaakt door diverse adverteerders en we willen de content natuurlijk gratis houden voor jullie. Ook jij maakt dit platform mogelijk door onze merchandise aan te schaffen. Tot nu toe bestaat ons assortiment uit shirts en hoodies welke voorzien zijn van het CF logo met een leuke print, de bekende mokken en natuurlijk diverse mutsen en petten. In de toekomst gaan wij het assortiment dan ook zeker uitbreidden en al onze nieuwe merchandise, kortingen en nieuwtjes kan je terug vinden in onze blog op de webshop.

Blog KarperKledingKopen.nl

Kortingen

Zoals je gewend bent van ons geven we in de nieuwe webshop natuurlijk ook regelmatig vette kortingen en kunnen we een snelle verzending garanderen. Naast de kortingen is webshop ook voorzien van Combi deals waar je een stuk voordeliger uit bent. Neem zeker even een kijkje op de nieuwe webshop en als welkomstcadeau kan je de code 'CF10' gebruiken voor 10% korting op het gehele assortiment. Niks geen Black Friday of zo, we noemen het gewoon korting :-). Deze actie loopt tot 24 december en je kan dus ook met leuke korting een sinterklaas of kerstcadeau aanschaffen. 

Natuurlijk zijn we benieuwd naar jou mening en laat zeker je feedback in een berichtje achter! Surf dus snel naar onze nieuwe webshop!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.