Nieuwe webshop Zunnebeld

Al sinds jaar en dag is hengelsportzaak Zunnebeld een partner van CarpFeeling. Het is dé hengelsportzaak voor karpervissers in en rond Zwolle en heeft een flink assortiment aan materiaal voor de (karper)visser. Recent is de nieuwe webshop geopend waardoor jij nu ook eenvoudig je spullen bij deze winkel kunt bestellen en daarmee vertrouwd kunt winkelen. En keuze is er genoeg, want aan het eind van het jaar zal de webshop ongeveer 15.000 producten bevatten!

De webshop ziet er gelikt uit en om het je makkelijker te maken met zoeken zijn de grootste merken onderin al aangegeven. Met één druk op de knop zie je dus alle producten van het merk in kwestie. Bij producten die in verschillende varianten/kleuren verkrijgbaar zijn is het mogelijk om die kleuren snel te bekijken met het bijgevoegde kleurenpallet. Handig!
 


Selecteer je kleur in het kleurenpallet

 

Bestellen in de webshop is veilig en kan middels iDeal en creditcard. Bestel je voor 17.00 uur dan wordt de bestelling diezelfde dag nog verzonden en heb je dus een dag later je producten al in huis. Daarnaast worden bestellingen boven €50,- gratis naar je verzonden en kan je deze binnen 7 dagen retourneren als er iets niet naar wens is. Heb je vragen over bestellingen of producten dan kan je telefonisch contact opnemen met de winkel of natuurlijk even langs gaan als je in de buurt bent.
 


Gelikt!

 

Om de opening van de webshop te vieren krijg je tot 30 september 2014 een korting van 10% op je eerste bestelling. Wacht dus niet te lang en profiteer er van.

Bezoek de webshop op www.zunnebeld.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.