Nieuwe website online

We hebben er met z'n allen best lang op moeten wachten, maar na heel veel bloed, zweet en tranen is het dan eindelijk zover! Onze hagelnieuwe website is online en we zijn er stiekem best wel een beetje trots op. De website is zo gebouwd en ontworpen dat hij op alle verschillende apparaten gemakkelijk is in het gebruik. Teksten lezen lekker weg en de foto's komen optimaal tot hun recht. Ook het navigeren is verbeterd waardoor je optimaal kunt profiteren van de meer dan 2500 artikelen die onze database rijk is.

De nieuwe website is live en wat is hij mooi geworden!
De nieuwe website is live en wat is hij mooi geworden!
Foto: Erwin van Hensbergen

Veiligheid

Vanwege veiligheidsoverwegingen hebben alle bestaande leden een nieuw wachtwoord opgestuurd gekregen. De website is namelijk verhuisd naar een andere server en aangezien wij dergelijke gegevens niet kunnen inzien waren we genoodzaakt je een nieuw wachtwoord te geven. Met dit wachtwoord kun je inloggen op CarpFeeling en hem weer instellen zoals jij dat wilt. 

Nieuwe Lay-out

Bij de vormgeving van de website hebben we ervoor gekozen gebruik te maken van een grote vakverdeling. Een vormgeving die heel intuïtief en vooral gebruiksvriendelijk werkt. We kunnen hier eindeloos nieuwe functionaliteiten aan toevoegen zonder dat de website 'rommelig' wordt'. Bovendien navigeert het prettig omdat alles zijn eigen plekje heeft.

Zoals vanouds gaat alle aandacht naar onze nieuwe artikelen en daarom zijn ze ook groter afgebeeld dan voorheen. Slechts de foto's en titel zijn zichtbaar en wanneer je er met je muis overheen gaat is te lezen waar het artikel daadwerkelijk over gaat. Op deze manier komen de vele prachtige foto's het beste uit de verf. Bovendien leiden alle overige teksten alleen maar af toch?

Responsive

CarpFeeling.com is vanaf nu helemaal responsive. Dit is een duur woord voor een website die zichzelf automatisch aanpast aan de resolutie van je scherm. Dus of je de website nu bekijkt vanaf je computer, tablet of smartphone, hij blijft er waanzinnig uitzien! Ook kun je gemakkelijk 'swipen' tussen de verschillende (relevante) artikelen, movies en nieuwsitems die door CarpFeeling worden aangeboden.

Zowel op je tablet als computer ziet is hij gemakkelijk in het gebruik
Zowel op je tablet als computer ziet is hij gemakkelijk in het gebruik
Foto: Erwin van Hensbergen

Nieuwe functionaliteiten

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien zijn er tal van nieuwe functies toegevoegd op CarpFeeling. Deze functies maken het mogelijk om het optimale uit de site te halen. Zo kun je vanaf nu in een oogopslag de nieuwste filmpjes bekijken, de evernementen agenda inzien, sponsormeldingen inzien, nieuwe topics bekijken op ons forum en zelfs je eigen verhaal opsturen. Naast dat jouw verhaal dan misschien op CarpFeeling verschijnt verdien je er ook geld mee!

Verdere ontwikkelingen

De nieuwe website is slechts het begin van de vele leuke ontwikkelingen die bij ons in de planning staan. Zo zullen we binnenkort ook een nieuw forum lanceren, dat compleet geintegreerd is in de nieuwe website. Er staat een nieuwe shop in de startblokken waarin we een super strakke, splinternieuwe kledinglijn presenteren. En gaan we ook de CarpCam weer van stal halen!

Een account, alle functionaliteiten

Momenteel maken we nog gebruik van Facebook. Met je Facebook account kun je reacties achterlaten onder onze artikelen. Hier stappen wij binnenkort vanaf. Wij hebben privacy namelijk hoog in het vaandel staan en willen dat je met één account alles kunt zonder dat het zich verspreid op je Facebook timeline. Uiteraard kun je artikelen nog wel liken maar dan is het een bewuste keuze.

Alle foto's knallen van je scherm!
Alle foto's knallen van je scherm!
Foto: Erwin van Hensbergen

Bugs

Gedurende de ontwikkelingen hebben wij geprobeerd alle fouten uit de website te halen. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat op sommige apparaten iets niet werkt of verkeerd wordt getoond. Deze bugs kun je doorgeven via ons contact formulier of het forum, waar we speciaal hiervoor een topic hebben aangemaakt. Op deze manier kunnen we deze fouten zo snel mogelijk oplossen. 

Vanwege de verschillende blokken is CarpFeeling nog overzichtelijker
Vanwege de verschillende blokken is CarpFeeling nog overzichtelijker
Foto: Erwin van Hensbergen

Zoals eerder aangegeven is er vreselijk hard gewerkt aan deze nieuwe websites. Ik wil daarom iedereen, die heeft meegeholpen aan deze prachtige website bedanken voor de inzet. Jullie hebben een topprestatie geleverd!

Surf lekker rond en mochten je nog iets te vragen hebben dan lezen we dat graag in een reactie hieronder.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.